Tot wel 75% Voorraad voordeel op onze showroommodellen t/m 10 dec.
Download prijslijst

Algemeen

Meubelzorg heeft weer plaats voor gratis demonstratie aan huis of verzorgingstehuis

Meubelzorg heeft weer plaats voor gratis demonstratie aan huis of verzorgingstehuis

Meubelzorg heeft het druk, de verkoop stijgt mede door het nieuwe model Magnifique, die onlangs in het assortiment is opgenomen. Deze fauteuil kan geheel op maat worden gemaakt en uitgevoerd worden met alle mogelijkheden die er maar voor een goede relaxfauteuil zijn.  Essentieel is ook de hoge kwaliteit. Ook lange garantie en gratis service die u van Meubelzorg gewent bent. De volgende opties op de relaxfauteuil Magnifique zijn mogelijk:

  1. elektrische bedienbaar

  2. draai voet in 5 soorten voeten

  3. handige tiptoetsbediening in de leuning

  4. elektrische hoofdsteun

  5. 5 soorten rugleuningen

  6. 5 soorten armleuningen

  7. geheel op maat te leveren, de adviseur meet de stoel aan huis voor elke klant op

  8. de beste en mooiste stoffen

  9. hoogste kwaliteit leer en meer dan 100 kleuren

  10. mogelijk met 1 tot 5 motoren inclusief staop functie

Kortom de Magnifique is echt een magnifique relaxfauteuil, we noemen hem niet voor niets Magnifique. Een relaxfauteuil die u voor jaren aanschaft, deze fauteuil moet dan ook geheel naar uw zin  zijn. U kunt de fauteuil direct aan huis proberen, elke adviseur heeft meer dan 12 soorten fauteuils bij zich en ook in diverse maten. Hierdoor kunt u ook zelf ervaren hoe lekker en relaxt een fauteuil op maat is. Een goede fauteuil zorgt ook voor ondersteuning voor uw rug en ledematen, tevens kunnen wij elke fauteuil met een staop motor leveren.

Magnifique relaxfauteuil geheel op maat voor u!

De Magnifique is een relax fauteuil die voor u gemaakt wordt, exact zoals u de fauteuil wil hebben. Helemaal naar het zin. Aan deze relaxfauteuil kunt u ook niet zin dat deze u veel zorg gaat bieden. Alle hulpmiddelen zijn goed verborgen. u wil immers een moderne fauteuil, zonder dat het lijkt dat u een oubollige fauteuil heeft. Daarom maak een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie aan huis. Onder het gemak van uitstekende adviezen van één van onze adviseurs zal u een nieuwe ervaring mee maken op gebied van zitten.

Afspraak maken 

U wil vergelijken en of goed oriënteren wat er op de markt is aan relaxfauteuils met zorg. Meubelzorg kan u hierin bijstaan, wij hebben alle knowhow in huis en ook de beste fabrikanten, wij weten wat u wil, u kunt geheel zelf uw relaxfauteuil samenstellen. Wij hebben ook relaxfauteuils met staop direct uit voorraad in diverse maten. Bel nu voor een afspraak 085-065 5292 of mail naar info@meubelzorg.nl 

Altijd een relaxstoel, een bank of een sta-op stoel die bij je past

Specialist in optimaal zitcomfort