Tot wel 75% Voorraad voordeel op onze showroommodellen t/m 10 dec.
Download prijslijst

Winkels

Meubelzorg opent op 1 december een nieuwe showroom

Meubelzorg groeit gestaag door dankzij het vertrouwen wat wij van onze klanten krijgen

Onze klanten waarderen ons enorm, wij krijgen een 9,5/10 voor onze staopstoelen, relaxfauteuils, massagestoelen en stoelenopmaat!

Waardering 9,5/10 door onze klanten! 

Showroom opening per 1 december in Heerhugowaard

Wij werken met succes met demonstratie bussen aan huis, hierbij kunnen onze klanten op gemak een staopstoel en of relaxfauteuil op maat uitzoeken. Dit naar volle tevredenheid van onze gewaardeerde klanten. Toch krijgen wij vaak het verzoek om ons kantoor te bezoeken. Aan dit verzoek gaan we dan per 1 december een vervolg geven. De werkzaamheden zijn in volle gang.

Volop keuze in de showroom

In onze showroom zullen alle modellen staan en in alle soorten en maten te leveren. Wij hebben in de showroom alle gelegenheid om een staopstoel en of relaxfauteuil voor u aan te meten. De adviseurs in de showroom kunnen u geheel van dienst zijn en uw vrijblijvend helpen. Er zullen mooie combinaties te zien zijn van 3 zits, 2 zits en bij passende fauteuils.

Massagestoelen

Ook hebben we een afdeling met massagestoelen, puur even op uw gemak een vrijblijvende proefzit in een massagestoel naar uw keuze. Koffie of thee erbij en een heerlijke middag voor u. Keuze bepaald en u heeft een massagestoel snel bij u thuis staan.

Showroom nieuws

Wij houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes van de showroom via deze blog.

Geen geduld of snel een stoel voor u nodig?  bel dan nu voor een demonstratie aan huis 085-065 5292

Altijd een relaxstoel, een bank of een sta-op stoel die bij je past

Specialist in optimaal zitcomfort