Tot wel 75% korting! Wegens succes verlengd! Actie geldig t/m 8 okt..
Download prijslijst

Winkels

Nieuwe vestiging Meubelzorg Oosterwolde!

Opening nieuwe vestiging Meubelzorg Oosterwolde
Het aftellen is begonnen. Wij zijn erg trots en blij om aan te kondigen dat Meubelzorg binnenkort een nieuwe meubelzaak in Oosterwolde, Friesland opent! Kom gerust een kijkje nemen in onze nieuwe winkel voor al uw meubels op maat.

Meubelzorg in Oosterwolde
Vanaf medio augustus kunt u terecht voor al uw meubels in Oosterwolde. Het is een groot pand met ruim 200 modellen in alle kleuren en maten om op proef te zitten! Of u op zoek bent naar een sta op stoel of een relaxfauteuil. Alles wat u nodig hebt is binnen handbereik.

Meubelzorg: meer dan een meubelzaak
Al jaren is meubelzorg bezig met het leveren van het ultieme toppunt van comfort. De adviseurs in de showroom zijn altijd in de gelegenheid om u in alle rust te helpen bij het vinden van de stoel op maat die het beste bij u past. Of u nu 1.50m, 2.10m bent, 50kg of 160kg weegt, wij hebben altijd het perfecte zitmeubel voor u. Daarnaast zijn de stoelen direct leverbaar, van hoge kwaliteit en hebben al onze stoelen tot 10 jaar garantie.

Gewaardeerd door onze klanten
Meubelzorg groeit voortdurend en onze klanten waarderen ons enorm. Wij krijgen namelijk een 9,5/10 voor onze sta op stoelen, relaxfauteuils en massagestoelen allemaal op maat! Daarnaast bieden wij uitstekende dienstverlening met service aan huis. Wij geloven dat goede kwaliteit in combinatie met de beste prijs de beste service is. Zien wij u binnenkort in onze nieuwe vestiging?

Altijd een relaxfauteuil, -bank of sta-op-stoel die bij u past

Specialist in optimaal zitcomfort