Profiteer nu en kies je korting! Actie geldig t/m 28 feb
Download brochure

Winkels

Nieuwe vestiging Meubelzorg Oosterwolde!

Opening nieuwe vestiging Meubelzorg Oosterwolde
Het aftellen is begonnen. Wij zijn erg trots en blij om aan te kondigen dat Meubelzorg binnenkort een nieuwe meubelzaak in Oosterwolde, Friesland opent! Kom gerust een kijkje nemen in onze nieuwe winkel voor al uw meubels op maat.

Meubelzorg in Oosterwolde
Vanaf medio augustus kunt u terecht voor al uw meubels in Oosterwolde. Het is een groot pand met ruim 200 modellen in alle kleuren en maten om op proef te zitten! Of u op zoek bent naar een sta op stoel of een relaxfauteuil. Alles wat u nodig hebt is binnen handbereik.

Meubelzorg: meer dan een meubelzaak
Al jaren is meubelzorg bezig met het leveren van het ultieme toppunt van comfort. De adviseurs in de showroom zijn altijd in de gelegenheid om u in alle rust te helpen bij het vinden van de stoel op maat die het beste bij u past. Of u nu 1.50m, 2.10m bent, 50kg of 160kg weegt, wij hebben altijd het perfecte zitmeubel voor u.

Gewaardeerd door onze klanten
Meubelzorg groeit voortdurend en onze klanten waarderen ons enorm. Daarnaast bieden wij uitstekende dienstverlening met service aan huis. Wij geloven dat goede kwaliteit in combinatie met de beste prijs de beste service is. Zien wij u binnenkort in onze nieuwe vestiging?

Altijd een relaxstoel, een bank of een sta-op stoel die bij je past

Specialist in optimaal zitcomfort

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits
Opslaan