Tot wel 75% Voorraad voordeel op onze showroommodellen t/m 10 dec.
Download prijslijst

Algemeen

Sta op stoel met de beste service!

Bij Meubelzorg begrijpen we dat zelfs bij de hoogwaardige kwaliteit van onze sta op stoelen, er soms behoefte is aan service aan huis. Wij zijn er trots op om onze gewaardeerde klanten een uitstekende service te bieden, inclusief het aan huis repareren van stoelen en het verstrekken van leenstoelen als uw eigen stoel voor langere tijd niet beschikbaar is.

Service aan huis

Onze toegewijde monteurs staan voor u klaar om eventuele problemen met uw sta op stoel bij u thuis op te lossen. Wanneer u merkt dat er iets mis is met uw stoel, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen, en wij plannen een bezoek in om het probleem te beoordelen en te repareren. U hoeft de deur niet uit of te slepen met uw stoel; wij komen naar u toe, zodat u zo snel mogelijk weer kunt genieten van uw stoel in optimale staat.

Leenstoelen voor uw comfort

Wij begrijpen dat sommige reparaties wat meer tijd in beslag kunnen nemen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een leenstoel te ontvangen, zodat u comfortabel kunt zitten terwijl uw eigen stoel wordt gerepareerd. Uw comfort staat voorop, en wij willen ervoor zorgen dat u geen enkel ongemak ervaart.

Demonstratie

Vraag nu een gratis demonstratie aan:

https://meubelzorg.nl/  vul het formulier in op de website!

of vraag een prijslijst aan.

Altijd een relaxstoel, een bank of een sta-op stoel die bij je past

Specialist in optimaal zitcomfort