Tot wel 75% Voorraad voordeel op onze showroommodellen t/m 10 dec.
Download prijslijst

Model Monte Carlo

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • monte-carlo---standaard---blauw.png
  • monte-carlo---standaard---bordeaux.png
  • monte-carlo---standaard---cognac.png
  • monte-carlo---standaard---creme.png
  • monte-carlo---standaard---donkerbruin.png
  • monte-carlo---standaard---geel.png
  • monte-carlo---standaard---groen-1674483660.png
  • monte-carlo---standaard---lichtbruin.png
  • monte-carlo---standaard---rood.png
  • monte-carlo---standaard---zwart.png

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

Onze Monte Carlo stoel is een zeer compacte sta-op-stoel en relaxstoel met comfortabele rugkussens verkrijgbaar in 3 verschillende soorten. Wat de uitvoering van de stoel betreft is er veel mogelijk en is de stoel volledig op maat te maken. Van relaxstoel tot sta op stoel, alles is mogelijk. De keuze voor stof of leder zorgt voor een echte fauteuil om te relaxen.

Het model Monte Carlo relaxstoel is geheel op maat samen te stellen. Er zijn een aantal visuele effecten die geheel naar uw eigen smaak uitgekozen en ingericht kunnen worden, namelijk:

Kleuren: 1000 verschillende kleuren

Materialen: Stof en leder

Functies: Sta-op en relax stand

Plateaus: 15 verschillende (hout/RVS)

Zitgedeelte: Mogelijkheid tot breder zitgedeelte

Hardheden: Soft, medium of harde kussens

Poten: Rolbare of vaste poten

De Monte Carlo stoel is geheel op maat samen te stellen. Zo zijn er naast alle uiterlijke kenmerken die naar persoonlijke voorkeur gekozen kunnen worden ook praktische eigenschappen die toegevoegd kunnen worden aan de stoel. Hieronder leest u de mogelijkheden:

De stoel model Monte Carlo is verkrijgbaar als sta-op-stoel. Dit houdt in dat de stoel, door middel van een van de motoren in de stoel, naar achter en naar voren kan kantelen. Dit is ideaal voor mensen die slecht ter been zijn of bijvoorbeeld rugklachten of andere lichamelijke klachten hebben. Op deze manier kunt u met wat hulp gemakkelijker uit de stoel opstaan en in de stoel gaan zitten. Hierna kunt u eveneens door middel van de elektrische functie de stoel rustig naar zijn originele positie terug kantelen.

Om de dag te beginnen of na een lange, stevige wandeling is de relaxstoel Monte Carlo een uitstekende keuze. Door middel van elektrisch verstelbare arm- en rugleuningen is de stoel volledig naar uw lichaam in te stellen. Op deze manier wordt uw lichaam optimaal ondersteunt. Eveneens is de hoofdsteun zowel handmatig als elektrisch verstelbaar.

Bent u op zoek naar de beste stoel waarmee u makkelijk op staat en die uw lichaam optimaal ondersteunt wanneer u wilt relaxen? Dan is de Borgo sta-op-stoel de beste keuze voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier de prijslijst van de verschillende modellen.Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail, chat of telefonisch!

Reviews
6352 reviews