Profiteer nu tot €1000,- inruilkorting
Download prijslijst

Model Morne

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • 1.-morne---standaard---blauw.png
  • 1.-morne---standaard---bordeaux.png
  • 1.-morne---standaard---bruin.png
  • 1.-morne---standaard---cognac.png
  • 1.-morne---standaard---creme.png
  • 1.-morne---standaard---geel.png
  • 1.-morne---standaard---groen.png
  • 1.-morne---standaard---licht-bruin.png
  • 1.-morne---standaard---standaard---rood.png
  • 1.-morne---standaard---zwart.png

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De sta-op-stoel Model Morne is een heerlijke sta-op-fauteuil met een strakke rug en mooie klassieke armleuningen. Voordat u een nieuwe sta-op-stoel kiest, heeft u de mogelijkheid om de stoel bij u thuis te testen. Niet alleen kan de fauteuil in verschillende modellen of maten geleverd worden, u heeft daarnaast de keuze om uit 1000 verschillende kleuren te kiezen.Bij het kiezen van uw eigen sta op fauteuil Model Morne, kunt u zowel het praktische als het uiterlijke gedeelte geheel naar eigen wens aanpassen. Zo kunt u bij de stoelen kiezen uit drie verschillende soorten rugleuningen en kunt u uit verschillende opties kiezen voor de armleuningen. Zo is de sta op fauteuil niet alleen naar uw smaak, maar ook nog eens perfect voor u op maat!

De sta-op-stoel is verkrijgbaar met verschillende opties waaruit de sta-op-stoel samengesteld kan worden.

Tot wel 5 motoren

Relax/kantelstoel of sta op stoel

Leverbaar in 1000 verschillende kleuren in stoffen of lederen

Op accu verkrijgbaar

Geheel op maat te laten maken

Keuze in wel 15 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of sternpoten

Garantie tot wel 5 jaar

Tot wel 180 kg

Hoofdsteun handmatig of elektrisch verstelbaar

Onze sta-op-stoelen kunnen volledig op maat gemaakt worden. Op deze manier zorgen wij voor het ultieme comfort. U heeft de mogelijkheid om uit meer dan 1000 kleuren te kiezen voor een sta-op-stoel naar keuze. Voor ieder wat wils. Bekijk ook eens onze relaxstoel Morne.

De stoel in model Morne is bij Meubelzorg verkrijgbaar als sta-op-stoel, dit houdt in dat de stoel dankzij de inwendige motoren naar voor- en achteren kan kantelen. Deze functie is ideaal voor als u slecht ter been bent of rugklachten ervaart waardoor u moeite heeft met zitten of opstaan. Dankzij sta-op-stoel Morne kunt u nu gemakkelijker met behulp van de motoren gaan zitten en opstaan uit uw stoel.

Daarnaast is het model Morne ook verkrijgbaar als relaxstoel. Een relaxstoel is perfect om uw dag mee te beginnen of net nadat u een stevige en intensieve wandeling heeft gemaakt of andere activiteit heeft gedaan. Met de relaxstoel Morne kunt u na de activiteit even heerlijk achterover leunen en uw voeten de rust geven. Dankzij de elektrisch verstelbare arm- en rugleuningen kan de relaxstoel Morne volledig naar uw lichaam afgesteld worden. Daarnaast is het mogelijk om de hoofdsteun handmatig of elektrisch te verstellen.

Bent u op zoek naar de beste stoel waarmee u makkelijk op staat en die uw lichaam optimaal ondersteunt wanneer u wilt relaxen? Dan is de Morne sta-op-stoel de beste keuze voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier de prijslijstprijslijst van de verschillende modellen.Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail, chat of telefonisch!

Reviews
5118 reviews