Nu ook op zondag geopend! Bel nu: 085-065 5292
Download brochure
anna ten hove in relaxfauteuil

Dagelijks leven & thuis

Binnenkijken bij de familie ten Hove in Rijssen

Binnenkijken bij … familie ten Hove (Anna en Albert) in Rijssen. Anna ten Hove: “In eerste instantie zei mijn man: nee hoor, zo’n stoel hoef ik niet, ik zit helemaal prima.” Ja, je zit wel goed, zei ik toen, maar je staat niet goed op! Hij heeft namelijk serieuze knieproblemen. Dan geeft zo’n stoel net het zetje dat hij nodig heeft!”

Laatste nieuws

Een hartverwarmende samenwerking: Meubelzorg bundelt krachten met Stichting Met je hart

Bij Meubelzorg geloven we sterk in de kracht van gemeenschap en het belang van het doorbreken van eenzaamheid. Daarom zijn we verheugd om onze meerjarige samenwerking aan te kondigen met Stichting Met je hart, en organisatie die zich inzet voor het creëren van verbinding en het doorbreken van sociale isolatie. Meer dan de helft van de ouderen in Nederland geeft aan zich eenzaam te voelen. 

Algemeen

Bewegen op hogere leeftijd: simpele oefeningen voor senioren

Actief en gezond ouder worden: men heeft er de mond vol van. Volgens cijfers van het CBS sport echter de groep ouderen van 65 jaar en ouder het minst (39%) van iedereen en dit getal lijkt steeds lager te worden naarmate men ouder wordt. Wist u dat bewegen op uw leeftijd goud waard is? Het houdt de spieren soepel, de geest scherp en het hart blij. En nee, u hoeft niet meteen de sportschool in te duiken of te gaan joggen. Vanuit uw luie stoel kunt u wonderen verrichten!

Hoe kunnen wij u helpen?

Veelgestelde vragen over Meubelzorg

Door heel Nederland.

Uiteraard verzorgen wij dit volledig gratis.

Gratis met meer dan 12 modellen!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits
Opslaan