Totale leegverkoop: uitverkoop tot 75% wegens nieuwe collectie!
Download brochure

Alle voordelen ​van een ​verstelbare stoel ​op een rij

Comfort

Een verstelbare stoel maakt het mogelijk om te variëren tussen actief zitten en een ontspannen houding​ innemen​. Dit maakt onze stoelen en banken tot multifunctionele meubelstukken die u voorzien van alle comfort. De voordelen van onze verstelbare meubelstukken hebben we hieronder opgesomd.  

Verstelbare stoel, van alle markten thuis 

Grote kans dat uw zitwensen dagelijks verschillen. ​-Afhankelijk van ​wat u die dag heeft gedaan. Bent u een dag gaan ​winkelen​ of heeft u een flinke wandeling erop zitten? Dan kan uw lichaam wel wat extra ontspanning gebruiken. Heeft u gezellig visite over de vloer of ​ben u de administratie aan het doen​? Dan is een actieve zithouding een must. Kortom, elke situatie, elke dag kan uw lichaam andere behoeftes hebben. Met de (in hoogte) verstelbare stoel zit u gegarandeerd goed. 

Voordelen van een verstelbare fauteuil 

  • Altijd de gewenste houding. Zo is de zithoogte van de stoel – net als de nek-, rug- en voetensteun – apart in te stellen. 

  • Uitstekende ondersteuning. Dankzij de slimme techniek in de verstelbare stoel wordt uw lichaam in elke zit- of ligpositie uitstekend ondersteund. Een gezonde zithouding is ​nog ​nooit zo makkelijk geweest! 

  • Op maat gemaakt. Bij een specialist als Meubelzorg​ wordt​ de verstelbare stoel (of bank) volledig ​op uw lichaam aangepast​. Optimaal zitcomfort, waarmee u ​mogelijk ​nare chronische nek- en rugklachten verlicht (let op: laat u ook altijd adviseren door een medisch professional).  

Elektrisch verstelbare stoel versus handmatig verstelbare fauteuil 

Handmatig of elektrisch. Wie van de twee het mag worden, is sterk afhankelijk van: (1) uw budget, (2) de aanwezigheid van een stopcontact in de buurt van de verstelbare stoel en (3) uw persoonlijke conditie. Wij hebben de feiten per type stoel op een rij gezet: 

Elektrisch verstelbare stoel 

  • U heeft geen kracht nodig om te switchen van houding; 

  • Altijd de perfecte ondersteuning ongeacht ​welke houding​ u aanneemt; 

  • Bijna elke gewenste houding is moge​​lijk; 

  • Een elektrische variant beschikt over meer technische vernuftigheden. Dit is terug te zien in een (vaak iets) hoger prijskaartje; 

  • Een elektrisch verstelbare fauteuil vraagt vaak om stroom. Heeft u een plek in de woonkamer in gedachten? Bedenk dan of er een stopcontact in de buurt is. Kiest u voor een multifunctioneel model met accu, dan vervalt dit (mogelijke) dilemma. 

Handmatig verstelbare stoel 

  • Vriendelijker voor de portemonnee. De handmatig (in hoogte) verstelbare fauteuil bevat geen motor of accu. Dit bespaart kosten; 

  • Geen motortje of accu betekent dat u de verstelbare stoel overal ​kunt​ plaatsen waar u maar wilt. Netstroom in de buurt is geen vereiste; 

  • Er zijn slechts een aantal standaard verstelopties mogelijk. Dit betekent dat u niet elke gewenste houding aan kunt nemen en soms concessies moet doe​​n. 

  • Voor het verstellen wordt een beroep gedaan op uw spierkracht. Vraag uzelf af of u hiertoe in staat bent. 

Verstelbare stoel of bank van Meubelzorg 

Mocht u na het lezen van deze blog enthousiast zijn geworden over een verstelbare fauteuil of (hoek)bank met verstelbare hoofdsteun, rugleuning of zitdiepte, neem dan zeker contact met ons op! 

In een notendop ​een aantal punten ​waarom het kopen van een verstelbare stoel of (hoek)bank bij Meubelzorg een goed idee is: 

  • ​​u kunt de m​eubels gratis aan huis uitproberen 

  • Onze experts analyseren de voor u optimale zit-, armleuninghoogte, -diepte, -hoek en lendensteun 

  • Tot 5 jaar garantie op uw meubelstuk(ken) 

  • Mankement geconstateerd? Onze servicedienst ​verhelpt het probleem zo spoedig mogelijk ​​     ​ 

  • Laagste prijsgarantie, hoge kwaliteit 

​​Plan een gratis afspraak om te komen proefzitten​​     ​​ 

Bij Meubelzorg geven wij u graag uitgebreide uitleg over alle functionaliteiten, zodat u zeker weet dat de stoel perfect past bij uw persoonlijke situatie. Wij betrekken u in alle keuzes op het gebied van optimaal en veilig zitcomfort, met focus op het behoud van uw zelfstandigheid. U mag het zelf ervaren in onze Meubelzorg​-​winkel of bij u thuis. Zo weet u zeker dat u de beste keuze maakt.

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Frans
Nederlands
Frans
Opslaan