Nu ook op zondag geopend! Bel nu 085-0655292
Download brochure
Wij zorgen dat u lekker zit!

Wij zorgen dat u lekker zit!

OVER MEUBELZORG

Meubelzorg is al jaren bezig om het ultieme toppunt van comfort te leveren. Hier is Meubelzorg dan ook zeer geslaagd in. Onze meubels, relax fauteuils en staop fauteuils zijn allen geheel op maat te maken. Of u nu 150 cm of 210cm bent, 50 kg of 160kg weegt, wij hebben een fauteuil voor u.

Onze stoelen zijn van hoge kwaliteit en wij hebben een goede prijs kwaliteit verhouding. Geen poespas, maar een geweldig zitcomfort voor jaren. Meubelzorg heeft moderne en klassieke modellen, waarbij het zitcomfort ten alle tijden gegarandeerd blijft.

Wij zijn pas tevreden als u lekker zit!

UNIEK MAATWERK

U heeft een fauteuil nodig voor uw comfort. Meubelzorg kan elke gewenste maat fauteuil leveren. Geen standaard maten, maar echt maatwerk. Aan elke fauteuil besteden wij veel aandacht. Vanaf ontwerp tot levering. De adviseur is bij u aan huis geweest en heeft u een fauteuil aangemeten. Deze maten worden doorgegeven aan de fabricage afdeling. Daar maken wij uw stoel geheel naar uw maten. Uw keuze leer of stof, motoren, elektronica en of massage elementen er in.

Alle aandacht gaat naar de afwerking en jarenlang zitplezier.

UITSTEKENDE DIENSTVERLENING

Wij bieden een uitstekende dienstverlening met service aan huis. De beste service is goede kwaliteit. Dan is er ook geen service nodig. Dat is de garantie die wij van Meubelzorg geven. Een perfecte prijs en kwaliteit verhouding. De fauteuil die u bij Meubelzorg koopt is een fauteuil voor jarenlang zitcomfort en plezier.

Ook na de levering van uw fauteuil van Meubelzorg leveren wij uitstekende en zeer snelle kosteloze service.

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits