Sta-op-stoel kopen
bij Meubelzorg betekent:

 • Laagste prijsgarantie
 • Hoge kwaliteit
 • Maatwerk: keuze uit ruim 1000 kleur-stofcombi’s
 • Tot wel 10 jaar garantie
 • Gratis thuis proefzitten

En dat binnen 24 uur bij u thuis! Geheel vrijblijvend en gratis.

Download de prijslijstGratis proefzitten aan huis

STA-OP-STOEL
AL V.A.
€ 695,00

 • garantie tot 10 jaar
 • direct leverbaar
 • laagste prijsgarantie
 • hoge kwaliteit
 • gratis proefzitten bij u thuis

Sta-op-stoelen op maat

Van leren sta-op-stoel tot volledig elektrische variant, bij Meubelzorg stelt u uw eigen opsta-stoel van top tot teen zelf samen. Ter inspiratie een paar van onze bestverkochte modellen:

Magnifique

Meer informatie

Sublime

Meer informatie

Lourdes

Meer informatie

Saint Tropez

Meer informatie

Utsökt

Meer informatie

Brignoles

Meer informatie

Sta-op-stoelen van Meubelzorg

Gaat er niets boven een dutje doen om tussentijds bij te tanken of de krant vanuit uw luie stoel te lezen, alleen wordt het steeds uitdagender om eruit op te staan? Een (elektrische) sta-op-stoel biedt uitkomst! Dit type stoel met sta-op-functie helpt u ontspannen te zitten én op te staan. Krijg dat steuntje in de rug dat u nodig heeft met een stijlvolle relaxstoel.

Voordelen van een Meubelzorg sta-op-stoel

 • Voor elk lichaam de perfecte stoel
 • Ultiem gemak bij het opstaan
 • Kwalitatief hoogwaardig
 • Extra stevige draagconstructie
 • Gegarandeerd de laagste prijs
Meubelzorg maatwerk sta-op-stoel

Een sta-op-stoel van Meubelzorg doet wat ‘ie belooft. Verwacht optimaal zitcomfort inclusief de extra ondersteuning die u nodig heeft. Om te garanderen dat uw sta-op-stoel perfect op uw behoeftes en lichaam aansluit, wordt elke opsta-stoel compleet op maat gemaakt. Hoe dat in z’n werk gaat? Onze experts met ergotherapeutische kennis analyseren de voor u ideale zithoogte, -diepte, zithoek, hoofdsteun, zitbreedte en juiste support van de wervelkolom. Al deze eigenschappen samen maken de voor u perfecte sta-op-stoel.

Sta-op-stoel, letterlijke steun in de rug

Bij Meubelzorg realiseren wij ons dat het lang niet altijd een vanzelfsprekendheid is om makkelijk uit een stoel te stappen. Soms is extra ondersteuning gewenst. In de loop van de jaren neemt de mobiliteit van onze wervelkolom af, en verminderen onze balans en spierkracht. Dankzij de opsta-mechaniek van onze sta-op-stoelen wordt opstaan uit de stoel weer als vanouds. Comfortabel relaxen en ontspannen opstaan, gaan met onze collectie aan sta-op-stoelen hand in hand.

Mix & match: Sta-op-stoel modellen

Waar de sta-op-stoel vaak een ietwat stoffig imago heeft, stoffen wij dat beeld bij Meubelzorg graag af. Bij ons heeft u niet de keuze uit een handvol modellen, maar kan u cherrypicken uit ruim duizend kleuren in zowel stof als leer. Zo zit er altijd een model tussen die past binnen uw interieurstijl. Een eye-catcher die gezien mag worden!

Naast de uitstraling van de sta-op-stoel kunt u elk model verrijken met een handige draaipoot of wieltjes. Daarnaast kunt u uw maatwerk relaxmeubel voorzien met maximaal vijf motoren. Kleine motoren die onder andere in de voetsteun en rugleuning verwerkt kunnen worden. Net wat uw wensen zijn. En tot slot hebt u de keuze uit drie verschillende soorten arm- en rugleuningen. Hoe mag uw maatwerk sta-op-stoel eruit komen te zien?

Meubelzorg, het adres voor de design sta-op stoel

Wij lieten het al even ter sprake komen, maar waar de sta-op-stoel vaak met labels als ‘lomp’ en ‘oubollig’ wordt geassocieerd, bewijzen wij bij Meubelzorg dat het anders kan. Over smaak valt niet te twisten. Om die reden maken wij het samen met onze meubelmakers mogelijk om de opsta-stoel zelf samen te stellen. Op deze manier haalt u niet alleen optimaal zitcomfort in huis, maar ook een stoel die gezien mag worden. Van moderne uitstraling tot landelijke stijl, voor iedere smaak een passende oplossing.

Waarom een sta-op stoel bij Meubelzorg kopen?

Naast ons ruime assortiment aan sta-op-stoel modellen en kleuren, zijn er meer redenen om juist bij ons een relaxmeubel met opsta-functie te kopen:

 • Gratis service aan huis: probeer modellen in uw eigen woonkamer uit
 • Tot wel 10 jaar garantie
 • Onze servicedienst komt aan huis om een mankement te verhelpen
 • Laagste prijs(garantie) tegen hoge kwaliteit
Meubelzorg sta-op-stoel thuis uitproberen?

Exemplaren die u wellicht in onze online meubelshop of in één van onze showrooms (Heerhugowaard, Udenhout, Barendrecht, Hoogland en Geleen) heeft gezien, kunt u gratis thuis testen. Gratis proefzitten noemen wij dat. Door deze service weet u altijd 100% zeker dat u de juiste keuze maakt. Een keuze waar u jarenlang plezier van zal hebben. En komt u er in uw showroom aan huis achter dat de sta-op-stoelen toch niet zijn wat u voor ogen heeft óf u het tijdelijk wilt parkeren, dan is dat ook geen enkel probleem. Wij doen dit graag uit service. En wie weet dat wij elkaar op een later moment weer treffen.

Maak uw gratis proefzitafspraak

Enthousiast geworden over één of meerdere van onze sta-op-stoel modellen? Wij komen graag kosteloos bij u langs voor een demonstratie. Daarbij kunnen wij direct de juiste sta-op-stoel aanmeten. Vraag hier een gratis proefzitafspraak aan, bel ons op 085 065 5292 of stuur ons een e-mail naar info@meubelzorg.nl.