Bel nu! 085 065 5292

Gratis proefzitten bij u aan huis

Verschillende stoelen bij u thuis
Bespreken en opmeten
Uitleg over de opties & functies
Ergonomisch erkende adviseurs
En dat binnen 24 uur bij u thuis! Geheel vrijblijvend en gratis.
Garantie tot 10 jaar Direct leverbaar Laagste prijsgarantie Hoge kwaliteit Gratis proefzitten bij u thuis

Onze bestverkochte sta-op-stoelen

Elke sta-op stoel is geheel op maat te leveren, met gasveer, sta-op-motoren, 1 motor of tot 5 motoren, vele uitvoeringen mogelijk in leuning, rug, voet, draai, vast en uiteraard vele stoffen en leer mogelijk!

Fauteuils al vanaf € 695,00
Download de prijslijst
Fauteuils al vanaf € 695,00
Download de prijslijst
Fauteuils al vanaf € 695,00
Download de prijslijst
Fauteuils al vanaf € 695,00
Download de prijslijst

Sta-op stoelen van Meubelzorg

Is uw interieur aan vernieuwing toe? Meubelzorg heeft een ruim assortiment aan sta-op stoelen, zodat er altijd een geschikte stoel is voor uw woonruimte. Zoekt u een moderne, modieuze, tijdloze of een hele andere stoelen? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij helpen u vrijblijvend aan de ideale stoel.

Sta-op stoelen modellen

Wij hebben verschillende modellen stoelen voor u beschikbaar in leer en stof. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stoel met een handige draaipoot of een model op wieltjes. Het door u gewenste model sta-op stoel kunnen we leveren met tot wel 5 motoren en tot wel 3 verschillende soorten arm en rugleuningen.

Sta-op stoel op maat

Om te garanderen dat de door u gekozen sta-op stoel perfect aansluit op uw behoeftes en lichaam maken wij al onze sta-op stoelen volledig voor u op maat. Op basis van uw ideale zithoogte, zitdiepte, neksteun, zithoek, zitbreedte, hoofdsteun en juiste ondersteuning van de wervelkolom ontwikkelen wij uw perfecte stoel.

Design sta-op stoel

Tegenwoordig zijn sta-op stoelen beschikbaar in alle stijlen, zodat ze perfect passen binnen uw interieur. Kies bijvoorbeeld voor een stoel met een moderne uitstraling of een sta-op stoel in landelijke stijl.

Sta-op stoel kopen

Bent u benieuwd naar onze modellen? Wij komen gratis bij u langs voor een demonstratie, zodat u heerlijk thuis kan proefzitten in onze stoelen. Bij u thuis kunnen wij u de juiste sta-op-stoel aanmeten. Vraag een gratis demonstratie aan, kom langs in de winkel, stuur een mailtje info@meubelzorg.nl of bel ons 085 065 5292 en u wordt direct geholpen.