Uitverkoop: tot 75% korting wegens nieuwe collectie!
Download brochure
Service

Klanttevredenheid is een essentieel onderdeel van onze bedrijfsvoering en daarom stellen we alles in het werk om een service van hoge kwaliteit aan te bieden. Wij zijn pas tevreden als de klant lekker zit! Wij trachten alle meldingen die binnen zijn gekomen bij ons serviceteam binnen 24 uur te beantwoorden en bieden service dienst aan huis door heel Nederland.

Hierbij hoort een uitstekende klantenservice. Wij streven ernaar om klachten en problemen snel en effectief af te handelen en bieden klanten de mogelijkheid om hun ervaringen te delen via meerdere platformen. Door dit alles te doen, streeft meubelzorg naar een service van de hoogste kwaliteit met tevreden klanten. Heeft u een vraag of een probleem met uw aankoop laat het ons service-team weten: service@meubelzorg.nl

Onze adviseurs!

Meubelzorg zorgt voor een hoge kwaliteit van dienstverlening door te werken met deskundige en ervaren professionals. Deze professionals hebben de vaardigheden en kennis om verschillende soorten meubels te onderhouden en repareren, van stoffen tot houten meubels. Daarnaast maken wij gebruik van hoogwaardige materialen en technieken om ervoor te zorgen dat de meubels in optimale staat blijven.

Orderstatus

Als je een bestelling hebt geplaatst bij ons, kun je de orderstatus op elk moment controleren via onze portal. Om dit te doen, log je in op je account en ga je naar de pagina met bestelgeschiedenis. Hier vind je een lijst van al je bestellingen, inclusief de status van elke bestelling.

Als je vragen hebt over de status van je bestelling, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactgegevens op onze website. We helpen je graag verder en zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de laatste status van je bestelling.

Orderstatus
Garantie

Voor Meubelzorg is het belangrijk om kwaliteit te leveren en klachten van klanten op te lossen. Wij Garanderen daarom hoogwaardige producten met daarbij een snelle service en bieden hierbij een effectieve klachtenprocedure aan om de tevredenheid van klanten te waarborgen. Mocht u hier vragen over hebben kunt u contact opnemen met een van onze servicemedewerkers via service@meubelzorg.nl of bellen naar: 085 065 5292

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Frans
Nederlands
Frans
Opslaan