Profiteer nu: tot 50% korting op woonsets!
Download brochure

Kiezen voor een tweedehands stoel of een nieuwe stoel?

Dagelijks leven & thuis

In de huidige samenleving denken steeds meer mensen bewust na over hun koopgedrag. Tweedehands shoppen wordt dan ook steeds populairder. Maar is dit voor alle producten de beste keuze? Bij Meubelzorg krijgen we regelmatig de vraag of het verstandig is om een tweedehands sta-op stoel te kopen. Wij leggen u graag uit wat de voor- en nadelen zijn, zodat u weloverwogen kunt beslissen of een nieuwe sta-op stoel misschien toch de betere optie is.

Voordelen van een tweedehands sta-op stoel

Een tweedehands sta-op stoel kan zeker voordelen hebben. De belangrijkste reden om tweedehands te kopen is vaak de lagere prijs. U kunt flink besparen op de aanschafkosten vergeleken met een nieuw exemplaar. Daarbij is het ook een duurzame keuze, omdat u een bestaand product een tweede leven geeft. Zo draagt u bij aan het verminderen van afval en het sparen van grondstoffen.

Soms kunt u ook geluk hebben en een kwalitatief hoogwaardig merk sta-op stoel vinden voor een fractie van de nieuwprijs. Zeker als de stoel niet intensief gebruikt is, kunt u er nog jaren plezier van hebben tegen een aantrekkelijk bedrag.

Overwegingen bij een tweedehands sta-op stoel

Toch zijn er ook een aantal zaken om rekening mee te houden als u overweegt een tweedehands sta-op stoel te kopen:

  1. Geen maatwerk: De belangrijkste overweging is waarschijnlijk dat een tweedehands stoel niet op maat gemaakt is voor uw lichaam. Terwijl de juiste, persoonlijke ondersteuning essentieel is voor uw comfort en gezondheid. Bij Meubelzorg analyseren onze experts uw optimale zithoogte, -diepte, hoek, armleuninghoogte en wervelkolomondersteuning. Zo bent u verzekerd van een gezonde houding in een stoel perfect afgestemd op uw lichaam.

  2. Niet proefzitten: Online een tweedehands sta-op stoel kopen lijkt makkelijk, maar eenmaal thuis merkt u pas of hij echt bij u past qua comfort en uitstraling. Bij Meubelzorg nemen we graag de tijd om verschillende stoelen bij u thuis te laten uitproberen. Zo vindt u gegarandeerd de perfecte match.

  3. Zelf ophalen: Bij een tweedehands aankoop moet u meestal zelf voor vervoer zorgen. En dat kan best een uitdaging zijn gezien het formaat en gewicht van een sta-op stoel. Bij Meubelzorg wordt uw nieuwe stoel gratis en tot in huis bezorgd.

  4. Geen garantie: Op een tweedehands sta-op stoel zit meestal geen garantie meer. Eventuele reparaties zijn dan voor eigen rekening. Een nieuwe sta-op stoel van Meubelzorg heeft tot wel 10 jaar garantie voor een zorgeloos gebruik.

Meubelzorg outlet modellen

Bij Meubelzorg bieden wij ook outletmodellen aan met een korting die kan oplopen tot wel 75%. Bekijk hier onze outlet modellen of neem hier contact op als u meer wilt weten over ons aanbod outletmodellen.

Uw huidige sta-op stoel inruilen

Wilt u toch liever een nieuwe sta-op stoel, maar de aanschafprijs drukt zwaar op uw budget? Informeer dan eens naar de inruilmogelijkheden van uw huidige stoel. Bij Meubelzorg bepalen we graag een eerlijke inruilprijs die u kunt verrekenen bij de aanschaf van een nieuw exemplaar. Zo bespaart u alsnog flink op de kosten van een nieuwe sta-op stoel. Doe hier een taxatie aanvraag.

Proefzitten aan huis

Twijfelt u nog tussen een tweedehands of nieuwe sta-op stoel? Ervaar dan zelf het comfort van een stoel die helemaal op uw lichaam is afgestemd. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende proefsessie bij u thuis. Onze experts helpen u graag de perfecte stoel te vinden die uw comfort en vitaliteit optimaal ondersteunt.

Neem gerust contact met ons op voor een afspraak, bel 085 110 1049 of mail naar info@meubelzorg.nl. Uw gezondheid is het waard om te investeren in een kwalitatieve sta-op stoel die helemaal bij u past. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Frans
Nederlands
Frans
Opslaan