Uitverkoop: tot 75% korting wegens nieuwe collectie!
Download brochure

Comfort

Alle voordelen ​van een ​verstelbare stoel ​op een rij

Een verstelbare stoel maakt het mogelijk om te variëren tussen actief zitten en een ontspannen houding​ innemen​. Dit maakt onze stoelen en banken tot multifunctionele meubelstukken die u voorzien van alle comfort. De voordelen van onze verstelbare meubelstukken hebben we hieronder opgesomd.  

Verstelbare stoel, van alle markten thuis 

Grote kans dat uw zitwensen dagelijks verschillen. ​-Afhankelijk van ​wat u die dag heeft gedaan. Bent u een dag gaan ​winkelen​ of heeft u een flinke wandeling erop zitten? Dan kan uw lichaam wel wat extra ontspanning gebruiken. Heeft u gezellig visite over de vloer of ​ben u de administratie aan het doen​? Dan is een actieve zithouding een must. Kortom, elke situatie, elke dag kan uw lichaam andere behoeftes hebben. Met de (in hoogte) verstelbare stoel zit u gegarandeerd goed. 

Voordelen van een verstelbare fauteuil 

 • Altijd de gewenste houding. Zo is de zithoogte van de stoel – net als de nek-, rug- en voetensteun – apart in te stellen. 

 • Uitstekende ondersteuning. Dankzij de slimme techniek in de verstelbare stoel wordt uw lichaam in elke zit- of ligpositie uitstekend ondersteund. Een gezonde zithouding is ​nog ​nooit zo makkelijk geweest! 

 • Op maat gemaakt. Bij een specialist als Meubelzorg​ wordt​ de verstelbare stoel (of bank) volledig ​op uw lichaam aangepast​. Optimaal zitcomfort, waarmee u ​mogelijk ​nare chronische nek- en rugklachten verlicht (let op: laat u ook altijd adviseren door een medisch professional).  

Elektrisch verstelbare stoel versus handmatig verstelbare fauteuil 

Handmatig of elektrisch. Wie van de twee het mag worden, is sterk afhankelijk van: (1) uw budget, (2) de aanwezigheid van een stopcontact in de buurt van de verstelbare stoel en (3) uw persoonlijke conditie. Wij hebben de feiten per type stoel op een rij gezet: 

Elektrisch verstelbare stoel 

 • U heeft geen kracht nodig om te switchen van houding; 

 • Altijd de perfecte ondersteuning ongeacht ​welke houding​ u aanneemt; 

 • Bijna elke gewenste houding is moge​​lijk; 

 • Een elektrische variant beschikt over meer technische vernuftigheden. Dit is terug te zien in een (vaak iets) hoger prijskaartje; 

 • Een elektrisch verstelbare fauteuil vraagt vaak om stroom. Heeft u een plek in de woonkamer in gedachten? Bedenk dan of er een stopcontact in de buurt is. Kiest u voor een multifunctioneel model met accu, dan vervalt dit (mogelijke) dilemma. 

Handmatig verstelbare stoel 

 • Vriendelijker voor de portemonnee. De handmatig (in hoogte) verstelbare fauteuil bevat geen motor of accu. Dit bespaart kosten; 

 • Geen motortje of accu betekent dat u de verstelbare stoel overal ​kunt​ plaatsen waar u maar wilt. Netstroom in de buurt is geen vereiste; 

 • Er zijn slechts een aantal standaard verstelopties mogelijk. Dit betekent dat u niet elke gewenste houding aan kunt nemen en soms concessies moet doe​​n. 

 • Voor het verstellen wordt een beroep gedaan op uw spierkracht. Vraag uzelf af of u hiertoe in staat bent. 

Verstelbare stoel of bank van Meubelzorg 

Mocht u na het lezen van deze blog enthousiast zijn geworden over een verstelbare fauteuil of (hoek)bank met verstelbare hoofdsteun, rugleuning of zitdiepte, neem dan zeker contact met ons op! 

In een notendop ​een aantal punten ​waarom het kopen van een verstelbare stoel of (hoek)bank bij Meubelzorg een goed idee is: 

 • ​​u kunt de m​eubels gratis aan huis uitproberen 

 • Onze experts analyseren de voor u optimale zit-, armleuninghoogte, -diepte, -hoek en lendensteun 

 • Tot 5 jaar garantie op uw meubelstuk(ken) 

 • Mankement geconstateerd? Onze servicedienst ​verhelpt het probleem zo spoedig mogelijk ​​     ​ 

 • Laagste prijsgarantie, hoge kwaliteit 

​​Plan een gratis afspraak om te komen proefzitten​​     ​​ 

Bij Meubelzorg geven wij u graag uitgebreide uitleg over alle functionaliteiten, zodat u zeker weet dat de stoel perfect past bij uw persoonlijke situatie. Wij betrekken u in alle keuzes op het gebied van optimaal en veilig zitcomfort, met focus op het behoud van uw zelfstandigheid. U mag het zelf ervaren in onze Meubelzorg​-​winkel of bij u thuis. Zo weet u zeker dat u de beste keuze maakt.

Ongestoord verder lezen

Gerelateerde nieuwsberichten
De top-5 best verkochte stoelen van Meubelzorg

Comfort

De top-5 best verkochte stoelen van Meubelzorg

Bent u op zoek naar een comfortabele en stijlvolle stoel die perfect bij u past? Bij Meubelzorg vindt u een ruim assortiment aan stoelen, waarvan wij de top-5 best verkochte modellen voor u op een rijtje hebben gezet. Of u nu op zoek bent naar een relaxfauteuil, een sta-op stoel of een stoel die volledig op maat gemaakt kan worden, bij Meubelzorg vindt u gegarandeerd de perfecte stoel voor uw persoonlijke situatie.

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een relaxfauteuil?

Comfort

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een relaxfauteuil?

Wanneer u op zoek bent naar een relaxfauteuil, is er veel keuze. Hoe neemt u de juiste beslissing? Een relaxfauteuil biedt optimaal comfort en ondersteuning, zodat u heerlijk kunt ontspannen en genieten van uw welverdiende rust. Bij Meubelzorg begrijpen we dat het kiezen van de perfecte relaxfauteuil best spannend kan zijn, vooral wanneer u eigenlijk heel goed weet wat u zoekt. We hebben voor u de 3 beste tips op een rijtje gezet. Zodat u zeker weet dat u de juiste beslissing neemt.

Wat kun je verwachten van een elektrische fauteuil?

Comfort

Wat kun je verwachten van een elektrische fauteuil?

Bent u op zoek naar de ultieme relaxfauteuil die comfort en gemak combineert? Dan is een elektrische fauteuil misschien wel dé oplossing voor u. In deze uitgebreide blogpost vertellen we u alles wat u moet weten over deze moderne relaxstoelen. Van de voordelen tot de werking en van materiaalkeuze tot maatwerk. Zo kunt u straks de perfecte elektrische fauteuil uitzoeken die helemaal bij uw wensen en behoeften past.

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Frans
Nederlands
Frans
Opslaan