Uitverkoop: tot 75% korting wegens nieuwe collectie!
Download brochure

Comfort

De verschillen tussen een 1​-​, 2​-​ of 3​-​motorige sta-op stoel

Sta-op stoel met 1 motor 

Een sta-op stoel met 1 motor is het meest eenvoudig in gebruik. U bedient alles met één knop: de stoel gaat óf omhoog, óf omlaag, óf in een positie​ om rechtop te zitten​. Het voordeel is de eenvoudige bediening. Het nadeel is dat u de rugleuning ​niet ​recht kunt zetten terwijl de ​voetklep omhoog staat, wat wel zo fijn is als u bijvoorbeeld tv kijkt. Als u de sta-op stoel alleen gebruikt voor het opstaan, is 1 motor voldoende. Wilt u de stoel ook als relaxfauteuil gebruiken, dan zijn meerdere motoren aan te raden. 

Sta-op stoel met 2 motoren 

Bij veel modellen sta-op stoelen met 2 motoren kunt u de voetklep apart bedienen. Zo kunt u rechtop zitten met de voetklep omhoog. Ook is het bij sommige modellen mogelijk om met 2 motoren de rugleuning apart te bedienen. De sta-op motor doet wat hij moet doen: u helpen bij het opstaan. Het grootste ​verschil met 2 motoren is dat u meer bedieningsmogelijkheden heeft. ​​De stoel is met 2 motoren een semi-relaxfauteuil. 

Sta-op stoel met 3 of meer motoren 

Gaat u voor optimaal comfort, dan kiest u voor een sta-op stoel c.q. relaxfauteuil met 3 tot 5 motoren. In deze stoel bent u de koning(in)​ te rijk​. U kunt alles apart bedienen, waaronder: 

  • Sta-op module 

  • Rugleuning 

  • Voetklep 

  • Hoofdsteun 

  • Zitting 

  • Elektrisch bedienbare lendepomp 

Kortom, ​dit is ​een sta-op stoel die u geheel naar uw eigen wensen kunt samenstellen. Bovendien zijn ​al ​onze stoelen geheel op maat te maken en leverbaar in hoge kwaliteit leer en prachtige ​stoffen.​ ​ 

Persoonlijk advies en demonstratie 

Wilt u persoonlijk advies of een vrijblijvende demonstratie aan huis? Neem dan contact met ons op via info@meubelzorg.nl of bel ons op 085-065 5292. We kunnen u ook onze brochure toesturen. We geloven in langer comfortabel thuiswonen en helpen u daarom graag bij het maken van de juiste keuze, zodat uw sta-op stoel perfect aansluit bij uw situatie en wensen. Kom langs in onze winkel en ervaar zelf het optimale zitcomfort van onze sta-op stoelen.  

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Frans
Nederlands
Frans
Opslaan