Kies uw Vaderdag korting en zit klaar voor Vaderdag!
Download brochure

Comfort

De verschillen tussen een 1​-​, 2​-​ of 3​-​motorige sta-op stoel

Sta-op stoel met 1 motor 

Een sta-op stoel met 1 motor is het meest eenvoudig in gebruik. U bedient alles met één knop: de stoel gaat óf omhoog, óf omlaag, óf in een positie​ om rechtop te zitten​. Het voordeel is de eenvoudige bediening. Het nadeel is dat u de rugleuning ​niet ​recht kunt zetten terwijl de ​voetklep omhoog staat, wat wel zo fijn is als u bijvoorbeeld tv kijkt. Als u de sta-op stoel alleen gebruikt voor het opstaan, is 1 motor voldoende. Wilt u de stoel ook als relaxfauteuil gebruiken, dan zijn meerdere motoren aan te raden. 

Sta-op stoel met 2 motoren 

Bij veel modellen sta-op stoelen met 2 motoren kunt u de voetklep apart bedienen. Zo kunt u rechtop zitten met de voetklep omhoog. Ook is het bij sommige modellen mogelijk om met 2 motoren de rugleuning apart te bedienen. De sta-op motor doet wat hij moet doen: u helpen bij het opstaan. Het grootste ​verschil met 2 motoren is dat u meer bedieningsmogelijkheden heeft. ​​De stoel is met 2 motoren een semi-relaxfauteuil. 

Sta-op stoel met 3 of meer motoren 

Gaat u voor optimaal comfort, dan kiest u voor een sta-op stoel c.q. relaxfauteuil met 3 tot 5 motoren. In deze stoel bent u de koning(in)​ te rijk​. U kunt alles apart bedienen, waaronder: 

  • Sta-op module 

  • Rugleuning 

  • Voetklep 

  • Hoofdsteun 

  • Zitting 

  • Elektrisch bedienbare lendepomp 

Kortom, ​dit is ​een sta-op stoel die u geheel naar uw eigen wensen kunt samenstellen. Bovendien zijn ​al ​onze stoelen geheel op maat te maken en leverbaar in hoge kwaliteit leer en prachtige ​stoffen.​ ​ 

Persoonlijk advies en demonstratie 

Wilt u persoonlijk advies of een vrijblijvende demonstratie aan huis? Neem dan contact met ons op via info@meubelzorg.nl of bel ons op 085-065 5292. We kunnen u ook onze brochure toesturen. We geloven in langer comfortabel thuiswonen en helpen u daarom graag bij het maken van de juiste keuze, zodat uw sta-op stoel perfect aansluit bij uw situatie en wensen. Kom langs in onze winkel en ervaar zelf het optimale zitcomfort van onze sta-op stoelen.  

Terug naar overzicht
Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits
Opslaan