Uitverkoop: tot 75% korting wegens nieuwe collectie!
Download brochure

Comfort

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een relaxfauteuil?

Wanneer u op zoek bent naar een relaxfauteuil, is er veel keuze. Hoe neemt u de juiste beslissing? Een relaxfauteuil biedt optimaal comfort en ondersteuning, zodat u heerlijk kunt ontspannen en genieten van uw welverdiende rust. Bij Meubelzorg begrijpen we dat het kiezen van de perfecte relaxfauteuil best spannend kan zijn, vooral wanneer u eigenlijk heel goed weet wat u zoekt. We hebben voor u de 3 beste tips op een rijtje gezet. Zodat u zeker weet dat u de juiste beslissing neemt.

1. Blijf dicht bij uzelf 

Het allerbelangrijkste bij het kiezen van een relaxfauteuil is om dicht bij uzelf te blijven. Het is dus cruciaal om rekening te houden met uw persoonlijke behoeften en voorkeuren. Denk hierbij aan: 

  • Uw lengte en zithouding: Een relaxfauteuil moet perfect aansluiten bij uw lichaam voor optimaal comfort. Bij Meubelzorg meten we de lengte van uw kuit naar uw voet en vanaf uw kuit naar uw onderrug. We houden rekening met uw natuurlijke zithouding om de juiste stoel voor u te vinden. 

  • Uw behoefte aan ondersteuning: Heeft u extra ondersteuning nodig voor uw rug, nek of benen? Wij helpen u graag bij het selecteren van een relaxfauteuil met de juiste ergonomische eigenschappen. 

  • Uw kleur- en stoffenvoorkeur: Een relaxfauteuil moet niet alleen comfortabel zitten, maar ook passen bij uw interieur. Bij Meubelzorg bieden we een ruime keuze aan kleuren en stoffen, zodat u een stoel kunt kiezen die perfect aansluit bij uw persoonlijke stijl. 

Door rekening te houden met uw persoonlijke behoeften en voorkeuren, kunt u een relaxfauteuil kiezen die u jarenlang comfort en ondersteuning biedt. 

2. Overweeg extra comfortopties 

Moderne relaxfauteuils bieden vaak diverse extra opties voor nog meer comfort. Denk hierbij aan: 

  • Massagefuncties: Sommige relaxfauteuils zijn uitgerust met ingebouwde massagefuncties, die helpen bij het verlichten van spierspanning en het bevorderen van de bloedcirculatie. 

  • Verwarmingsfuncties: Een verwarmingsfunctie kan heerlijk zijn tijdens koude dagen of als u last heeft van stijve spieren. Deze functie staat garant voor extra ontspanning en comfort. 

  • Verstelbare rugleuning en voetensteun: Met een verstelbare rugleuning en voetensteun kunt u de relaxfauteuil aanpassen aan uw favoriete zit- of lighouding: rechtop of toch liever helemaal achterover. Onze stoelen zijn uitgerust met de heart-balance functionaliteit, waardoor u volledig horizontaal kunt liggen. Dit stimuleert de bloedcirculatie en zorgt ervoor dat u echt tot rust komt.  

Bij Meubelzorg helpen we u graag bij het verkennen van deze extra comfortopties, zodat u kunt genieten van ultiem ontspannen in uw nieuwe relaxfauteuil. 

3. Ervaar het zelf in de Meubelzorg winkel 

Het is belangrijk om het gevoel van zitten in een relaxfauteuil zelf te ervaren voordat u tot aankoop overgaat. Bij Meubelzorg nodigen we u van harte uit om langs te komen in onze winkel en plaats te nemen in verschillende relaxfauteuils. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om: 

  • Al uw vragen te beantwoorden over de verschillende functionaliteiten en opties van onze relaxfauteuils. 

  • U te begeleiden bij het vinden van de perfecte relaxfauteuil die aansluit bij uw persoonlijke situatie en behoeften. 

  • U te laten ervaren hoe een relaxfauteuil kan bijdragen aan uw zelfstandigheid en levenskwaliteit. 

Bij Meubelzorg begrijpen we dat het aanschaffen van een relaxfauteuil een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we persoonlijke aandacht en deskundig advies, zodat u vol vertrouwen kunt kiezen voor een relaxfauteuil die u optimaal comfort en ondersteuning biedt. 

Kies voor optimaal zitcomfort met Meubelzorg 

Kom langs in onze winkel en ervaar zelf het verschil dat een hoogwaardige, op maat gemaakte relaxfauteuil kan maken voor uw comfort en welzijn. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. 

Kies voor optimaal zitcomfort met Meubelzorg en ontdek hoe een relaxfauteuil uw leven kan veraangenamen. Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen in onze winkel!

Meubelzorg - Uw gids op het gebied van optimaal en veilig zitcomfort. 

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Frans
Nederlands
Frans
Opslaan