Uitverkoop: tot 75% korting wegens nieuwe collectie!
Download brochure

Comfort

Waarom is opmeten belangrijk?

Bij Meubelzorg begrijpen we hoe belangrijk het is om een stoel te hebben die perfect bij u past. Vooral voor mensen op leeftijd kan een comfortabele en op maat gemaakte stoel een wereld van verschil maken in het dagelijks leven. Het kan bijdragen aan een groter wooncomfort en het gemakkelijker maken om zelf in huis te verplaatsen. Maar waarom is het zo belangrijk om de juiste maten te nemen?  

Comfort op maat 

Iedereen is uniek, en dat geldt ook voor onze lichaamsbouw. Wat voor de één comfortabel is, kan voor de ander ongemakkelijk zijn. Door rekening te houden met uw specifieke afmetingen, zoals lengte, zithoogte, zitdiepte, zitbreedte en ruglengte, kunnen we een stoel creëren die perfect bij u past. Dit zorgt voor optimaal comfort en ondersteuning, of u nu rust of actief bezig bent. 

Veiligheid voorop 

Een stoel die niet goed past, kan niet alleen oncomfortabel zijn, maar ook onveilig. Als de zithoogte bijvoorbeeld te hoog is, kunnen uw voeten de grond niet goed raken, wat het risico op vallen vergroot. Een te diepe zitting kan het moeilijk maken om op te staan, terwijl een te ondiepe zitting onvoldoende ondersteuning biedt. Door de juiste maten te nemen, waarborgen we uw veiligheid en verminderen we het risico op ongelukken. 

Behoud van zelfstandigheid 

Naarmate we ouder worden, kan onze mobiliteit afnemen. Een op maat gemaakte stoel kan echter helpen om uw zelfstandigheid te behouden. Met de juiste ondersteuning en functionaliteiten kunt u comfortabel zitten, opstaan en u verplaatsen, zonder hulp van anderen nodig te hebben. Dit draagt bij aan een gevoel van onafhankelijkheid en eigenwaarde. 

Hoe meten we op? 

Bij Meubelzorg nemen we de tijd om u persoonlijk te begeleiden bij het vinden van de perfecte stoel. We meten zorgvuldig uw benen op, van de knieholte tot aan de hiel, en van de knieholte tot de onderrug. Door deze maten te gebruiken, kunnen we een stoel op maat maken die aan al uw wensen voldoet. 

Maar we gaan verder dan alleen maten nemen. We luisteren ook naar uw specifieke behoeften en voorkeuren. Heeft u extra ondersteuning nodig voor uw rug of nek? Wilt u een stoel met een sta-op functie voor extra gemak? Onze deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze. 

Ervaar het zelf 

We nodigen u van harte uit om onze Meubelzorg-winkel te bezoeken en zelf te ervaren wat een op maat gemaakte stoel voor u kan betekenen. U kunt verschillende modellen uitproberen, de materialen voelen en ontdekken welke functies het beste bij u passen. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om u persoonlijk te begeleiden en al uw vragen te beantwoorden. 

Investeer in uw comfort en welzijn 

Een op maat gemaakte stoel is meer dan alleen een meubelstuk. Het is een investering in uw comfort, veiligheid en zelfstandigheid. Met de juiste ondersteuning en functionaliteiten kunt u optimaal genieten van uw dagelijkse activiteiten, of u nu een boek leest, televisie kijkt of tijd doorbrengt met familie en vrienden. 

Bij Meubelzorg begrijpen we dat de aanschaf van een nieuwe stoel een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we niet alleen persoonlijke begeleiding, maar ook een uitstekende service en garantie. We staan achter de kwaliteit van onze producten en zorgen ervoor dat u tevreden bent met uw aankoop. 

Maak vandaag nog een afspraak 

Bent u klaar om te investeren in uw comfort en welzijn? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Meubelzorg. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte stoel, op maat gemaakt voor uw unieke behoeften. U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of door simpelweg langs te komen in onze winkel. 

Laat ons u helpen om uw wooncomfort te verbeteren en uw zelfstandigheid te behouden. Met een op maat gemaakte stoel van Meubelzorg bent u verzekerd van optimaal zitcomfort en veiligheid, nu en in de toekomst. 

Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie over onze op maat gemaakte stoelen en om een afspraak te maken voor een persoonlijke opmeting. Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen bij Meubelzorg! 

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Frans
Nederlands
Frans
Opslaan