De banken van Meubelzorg

Heeft u een fauteuil op het oog en zoekt u een bijpassende bank, informeer dan bij onze adviseurs!

De banken van Meubelzorg zijn geheel aan te passen in hoogte, diepte, zitcomfort, zacht, medium, hard en het zitcomfort is tot in lengte van jaren geweldig en stabiel. Heeft u een fauteuil op het oog en zoekt u een bijpassende bank, informeer dan bij onze adviseurs. Graag komen wij bij u thuis om voor u een perfecte relaxbank aan te meten.

Over de BANKEN VAN MEUBELZORG

UITVOERINGEN

  • 1 zits
  • 2 zits
  • 2.5 zits
  • 3 zits
  • Hoekbank

Relaxbanken van Meubelzorg

Is uw interieur aan vernieuwing toe? Meubelzorg heeft een ruim assortiment aan (relax)banken, zodat er altijd een geschikte bank is voor uw woonruimte. Zoekt u een moderne, modieuze, tijdloze of een hele andere bank? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij helpen u vrijblijvend aan de ideale bank.

Design banken

Juiste afwerking staat bij Meubelzorg hoog in het vaandel. Wij werken zeer zorgvuldig aan elke bank. Samen met ergotherapeuten, vakmensen en designers zorgen wij voor het ideale assortiment in relaxbanken. Elke bank is tot op elk detail aan te passen. Wilt u een andere stof, kleur, armlegger of neksteun? Bij Meubelzorg is het allemaal mogelijk. Door de bank volledig naar smaak aan te passen is het makkelijker om de bank passend te maken tussen het overige meubilair. Onze designers staan garant voor de beste ontwerpen en het optimale zitcomfort voor alle relaxbanken. Nog een reden om volledig tot rust te komen.

(Relax)bank kopen

Bent u benieuwd naar onze modellen? Wij komen gratis bij u langs voor een demonstratie, zodat u heerlijk thuis kan proefzitten in onze banken. Bij u thuis kunnen wij u de juiste bank aanmeten. Vraag een gratis demonstratie aan, kom langs in de winkel, stuur een mailtje info@meubelzorg.nl of bel ons 085 065 5292 en u wordt direct geholpen.

Elke dag een showroom bij u in de buurt, bel voor gratis proefzitten in uw eigen huis!

Uiteraard willen wij graag verkopen, maar voordat wij u een meubel verkopen, willen wij dat u het beste koopt. Meubelzorg, heeft een zeer hoog klantentevredenheid, dat willen we graag zo houden. Kom naar onze showroom aan uw huis, of kom een keer naar de showroom in Heerhugowaard. Slagen zal u zeker! Eerst kunt u uiteraard onze brochure aanvragen.