Uitverkoop: tot 75% korting wegens nieuwe collectie!
Download brochure
Gratis lenteboeket t.w.v. €25,-

Actievoorwaarden

Actieperiode: van maandag 25 maart tot en met zondag 28 april 2024

Op de actie zijn onderstaande actievoorwaarden van toepassing:

 1. De actie wordt georganiseerd door Meubelzorg.

 2. U ontvangt een lenteboeket t.w.v. €25,- als u een winkelafspraak via onze website heeft gemaakt voor één van onze 15 winkels of als u een thuisdemonstratie inplant via de website of per telefoon. De gemaakte afspraak moet plaatsvinden op de afgesproken datum.

 3. Het gaat om een boeket t.w.v. €25,- wat bezorgd gaat worden via Topbloemen.

 4. De waarde van het boeket kan niet in geld worden uitgekeerd of omgeruild worden voor een ander product.

 5. Meubelzorg geeft geen enkele vorm van garantie op het boeket. Bij eventuele klachten dient u zich te wenden bij Topbloemen.

 6. Personen die aantoonbaar misbruik maken van de actie kunnen worden uitgesloten.

 7. Meubelzorg kan te allen tijde besluiten om de actie voor het einde van de actieperiode, met onmiddellijke ingang, te beëindigen. Uiteraard ontvangt iedereen die tot dat moment aan de actievoorwaarden heeft voldaan gewoon het lenteboeket t.w.v. €25,-.

 8. Op deze actie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

  Indien u een winkelafspraak of een thuisdemonstratie heeft ingepland en indien de gemaakte afspraak plaats heeft gevonden, zal Meubelzorg een boeket t.w.v. €25,- bestellen bij Topbloemen. Meubelzorg zal één keer per week (op een vaste dag) een bestelling plaatsen bij Topbloemen. Iedereen die voor die dag aan de actievoorwaarden voldoet, ontvangt binnen enkele dagen het boeket via Topbloemen.

  Onze adviseur zal uw naam en adresgegevens met u doornemen zodat Topbloemen ervoor kan zorgen dat het boeket bij u wordt afgeleverd. Meubelzorg gaat vertrouwelijk om met de persoonsgegevens. De bezorgkosten van het boeket zijn voor onze rekening. Het risico op aflevering gaat over op u zodra wij de bestelling hebben geplaatst bij Topbloemen. Meubelzorg kan niet worden aangesproken bij het beschadigd raken of zoekraken van het boeket.

  Het boeket wordt uitgeleverd door Topbloemen. Aan Topbloemen verstrekken wij de door u opgegeven naam en het verzendadres. Topbloemen zal deze gegevens alleen mogen gebruiken om het lenteboeket te laten bezorgen.

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Frans
Nederlands
Frans
Opslaan