Uitverkoop: tot 75% korting wegens nieuwe collectie!
Download brochure
Gratis Diner Cadeaubon t.w.v. €25,-

Actievoorwaarden

Actieperiode: van maandag 13 mei tot en met zondag 26 mei

Op de actie zijn onderstaande actievoorwaarden van toepassing:

 1. De actie wordt georganiseerd door Meubelzorg.

 2. U ontvangt een Diner Cadeaubon t.w.v. €25,- als u een winkelafspraak via onze website heeft gemaakt voor één van onze 15 winkels of als u een thuisdemonstratie inplant via de website of per telefoon. De gemaakte afspraak moet plaatsvinden op de afgesproken datum.

 3. Het gaat om een Diner Cadeaubon t.w.v. €25,- wat verzonden wordt via Cadeaubon.nl.

 4. De waarde van de cadeaubon kan niet in geld worden uitgekeerd of omgeruild worden voor een ander product.

 5. Meubelzorg geeft geen enkele vorm van garantie op de cadeaubon. Bij eventuele klachten dient u zich te wenden bij Cadeaubon.nl.

 6. Personen die aantoonbaar misbruik maken van de actie kunnen worden uitgesloten.

 7. Meubelzorg kan te allen tijde besluiten om de actie voor het einde van de actieperiode, met onmiddellijke ingang, te beëindigen. Uiteraard ontvangt iedereen die tot dat moment aan de actievoorwaarden heeft voldaan gewoon de Diner Cadeaubon t.w.v. €25,-.

 8. Op deze actie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

  Indien u een winkelafspraak of een thuisdemonstratie heeft ingepland en indien de gemaakte afspraak plaats heeft gevonden, zal Meubelzorg een Diner Cadeaubon t.w.v. €25,- bestellen via Cadeaubon.nl. Meubelzorg zal één keer per week (op een vaste dag) een bestelling plaatsen bij Cadeaubon.nl. Iedereen die voor die dag aan de actievoorwaarden voldoet, ontvangt binnen enkele dagen de Diner Cadeaubon via Cadeaubon.nl.

  Onze adviseur zal uw naam en adresgegevens met u doornemen zodat Cadeaubon.nl ervoor kan zorgen dat de cadeaubon bij u wordt bezorgd. Meubelzorg gaat vertrouwelijk om met de persoonsgegevens. De bezorgkosten van de cadeaubon zijn voor onze rekening. Het risico op aflevering gaat over op u zodra wij de bestelling hebben geplaatst bij Cadeaubon.nl. Meubelzorg kan niet worden aangesproken bij het zoekraken van de cadeaubon.

  De cadeaubon wordt uitgeleverd door Cadeaubon.nl. Aan Cadeaubon.nl verstrekken wij de door u opgegeven naam en het verzendadres. Cadeaubon.nl zal deze gegevens alleen mogen gebruiken om de cadeaubon te laten bezorgen.

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Frans
Nederlands
Frans
Opslaan