Uitverkoop: tot 75% korting wegens nieuwe collectie!
Download brochure

Hartelijk dank voor uw aanvraag! U ontvangt binnen enkele minuten onze brochure waarin u een aantal van onze leverbare voorbeeld modellen kunt vinden. Al onze fauteuils zijn voor u op maat te maken en kunnen worden geleverd met sta-op motor of relax motor en zijn verkrijgbaar in leer of stof.

Fauteuil op maat Tevens hebben wij diverse fauteuils die wij kunnen uitvoeren met verwarming en massage. Ziet u een fauteuil die u aanspreekt dan kunnen wij deze geheel voor u op maat maken. Of u nu 1,50 m bent of 2,15 m wij hebben gegarandeerd de perfecte fauteuil voor u. 

Onze Meubelzorg winkels Het comfort van onze meubels zelf beleven? Kom gerust langs in een van onze winkels voor vrijblijvend en specialistisch advies. Wij hebben verspreid over Nederland verschillende vestigingen: Barendrecht, Geleen, Heerhugowaard, Hoogland, Oosterwolde, Roosendaal, Udenhout, Delden, Venlo, Arnhem ,Almere en Nunspeet.

Vrijblijvende demonstratie Wij komen graag bij u langs voor een geheel vrijblijvende demonstratie. De adviseur zal ter plekke een fauteuil bij u neerzetten en de fauteuil voor u demonstreren. Momenteel hebben wij diverse acties lopen. Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op om te profiteren van één van deze acties.  Zo kunt u nu tot € 1.000,- inruilkorting krijgen voor uw oude stoel of bank.

Vraag een vrijblijvende demonstratie aan

Binnen enkele minuten ontvangt u de brochure in uw email.

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Frans
Nederlands
Frans
Opslaan