Tot wel 75% Voorraad voordeel op onze showroommodellen t/m 10 dec.
Download prijslijst

Model Borgo

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
 • 12.-borgo---standaard---basis.jpg
 • 12.-borgo---standaard---blauw.jpg
 • 12.-borgo---standaard---bordeaux.jpg
 • 12.-borgo---standaard---bruin.jpg
 • 12.-borgo---standaard---cognac.jpg
 • 12.-borgo---standaard---donkerbruin.jpg
 • 12.-borgo---standaard---geel--geel.jpg
 • 12.-borgo---standaard---groen.jpg
 • 12.-borgo---standaard---rood.jpg
 • 12.-borgo---standaard---zwart.jpg
 • 12.-borgo---bts---creme.jpg

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De sta-op-stoel Model Borgo is een sta-op-stoel met een zeer modern model die beschikt over open armleuningen en een strakke rug. Deze comfortabele sta-op-stoel straalt zowel rust als luxe uit en beschikt ook over een hoofdsteun dat handmatig of elektrisch verstelbaar is. De sta-op-stoel Model Borgo creëert middels het model rust in uw woonkamer. Namelijk soft, medium en hard. Wij bieden de mogelijkheid voor het gratis proefzitten, zodat u de stoel bij u thuis kunt testen voordat u een nieuwe sta-op-stoel kiest. De sta-op-fauteuil is in verschillende modellen en maten beschikbaar en daarbij komen ze ook nog eens in 700 verschillende kleuren.U kunt uw persoonlijke sta-op-fauteuil Model Borgo zelf samenstellen. Het functionele gedeelte en het uiterlijk kunt u geheel naar eigen wens aanpassen. Het model beschikt over 4 verschillende rugleuningen en 5 verschillende armleuningen. Zo is de sta-op-fauteuil niet alleen naar uw smaak, maar ook nog eens perfect voor u op maat!

De sta-op-stoel is verkrijgbaar met verschillende opties die samengesteld kunnen worden.

Tot wel 5 motoren

Relax/kantelstoel of sta op stoel

Leverbaar in 1000 verschillende kleuren in stoffen of lederen

4 verschillende Rugleuningen

5 verschillende armleuningen

Op accu verkrijgbaar

Geheel op maat te laten maken

Plateaus: 15 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of steunpoten

Garantie tot wel 5 jaar

Tot wel 150 kg

Hoofdsteun handmatig of elektrisch verstelbaar

Heeft u last van rugklachten, andere lichamelijke klachten of bent u slecht ter been waardoor u moeite heeft met zitten op- of opstaan uit een stoel? Dan is een sta-op-stoel Borgo perfect voor u. Dankzij de sta-op functie van de stoel Borgo kunt u met behulp van de motoren in de stoel gemakkelijker uit de stoel opstaan of op de stoel gaan zitten.

Naast een sta-op-stoel is de stoel Borgo ook beschikbaar als heerlijke relaxstoel. Wanneer u intensief gesport heeft of een lange wandeling heeft gemaakt en toe bent aan een ontspanningsmoment, dan is de relaxstoel Borgo perfect voor u. Dankzij de elektrisch verstelbare arm- en rugleuningen kunt u de relaxstoel Borgo volledig naar uw lichaam afstellen. Daarnaast is het tevens mogelijk om de hoofdsteun handmatig of elektrisch te verstellen. De relaxstoel Borgo is dé stoel om met uw voeten omhoog in te ontspannen.

Bent u op zoek naar de beste stoel waarmee u makkelijk op staat en die uw lichaam optimaal ondersteunt wanneer u wilt relaxen? Dan is de Borgo sta-op-stoel de beste keuze voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier de prijslijst van de verschillende modellen.Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail, chat of telefonisch!\

Reviews
6352 reviews