Nu ook op zondag geopend! Bel nu 085-0655292
Download brochure

Model Borgo

€1299,- v.a. €799,-
Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
 • Model Borgo
 • Model Borgo
 • Model Borgo
 • Model Borgo
 • Model Borgo
 • Model Borgo
 • Model Borgo
 • Model Borgo
 • Model Borgo
 • Model Borgo
 • Model Borgo

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De sta-op-stoel Model Borgo is een modern model wat beschikt over open armleuningen en een strakke rug. Deze comfortabele sta-op-stoel straalt zowel rust als luxe uit en kan uitgevoerd worden met een handmatig- of elektrisch verstelbare hoofdsteun. Verder kunt u kiezen uit verschillende rugleuningen en armleuningen en is er keuze uit 1000+ kleuren in stof en leder. Zo is de Borgo compleet naar eigen wens samen te stellen. U kunt gebruik maken van een gratis thuisdemonstratie zodat u in deze (of één van onze andere modellen) kunt proefzitten voordat u een nieuwe sta-op-stoel aan gaat schaffen.

De sta-op-stoel is verkrijgbaar met verschillende opties die samengesteld kunnen worden.

Tot wel 5 motoren

Relax/kantelstoel of sta op stoel

Leverbaar in 1000 verschillende kleuren in stoffen of lederen

4 verschillende Rugleuningen

5 verschillende armleuningen

Op accu verkrijgbaar

Geheel op maat te laten maken

Plateaus: 15 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of steunpoten

Garantie tot wel 5 jaar

Tot wel 130 kg

Hoofdsteun handmatig of elektrisch verstelbaar

Heeft u last van rugklachten, andere lichamelijke klachten of bent u slecht ter been waardoor u moeite heeft met zitten op- of opstaan uit een stoel? Dan is een sta-op-stoel Borgo perfect voor u. Dankzij de sta-op functie van de stoel Borgo kunt u met behulp van de motoren in de stoel gemakkelijker uit de stoel opstaan of op de stoel gaan zitten.

Naast een sta-op-stoel is de stoel Borgo ook beschikbaar als heerlijke relaxstoel. Wanneer u intensief gesport heeft of een lange wandeling heeft gemaakt en toe bent aan een ontspanningsmoment, dan is de relaxstoel Borgo perfect voor u. Dankzij de elektrisch verstelbare arm- en rugleuningen kunt u de relaxstoel Borgo volledig naar uw lichaam afstellen. Daarnaast is het tevens mogelijk om de hoofdsteun handmatig of elektrisch te verstellen. De relaxstoel Borgo is dé stoel om met uw voeten omhoog in te ontspannen.

Bent u op zoek naar de beste stoel waarmee u makkelijk opstaat en die uw lichaam optimaal ondersteunt wanneer u wilt relaxen? Dan is de Borgo sta-op-stoel de beste keuze voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier de prijslijst van de verschillende modellen. Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail of telefonisch!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits