Maandag Tweede Pinksterdag alle winkels geopend van 09:00 uur tot en met 17:00 uur. Bij iedere aankoop een mobiele airco cadeau!*
Download prijslijst

Model Bourges

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
 • 15.-bourges---standaard---basis.jpg
 • 15.-bourges---standaard---blauw.jpg
 • 15.-bourges---standaard---bordeaux.jpg
 • 15.-bourges---standaard---bruin.jpg
 • 15.-bourges---standaard---cognac.jpg
 • 15.-bourges---standaard---donkerbruin.jpg
 • 15.-bourges---standaard---geel.jpg
 • 15.-bourges---standaard---groen.jpg
 • 15.-bourges---standaard---rood.jpg
 • 15.-bourges---standaard---zwart.jpg
 • 15.-bourges---standaard---creme.jpg

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De Bourges sta-op-stoel is het broertje van de Lecci maar dan in een vaste variant. Eveneens een stoel met heel veel mogelijkheden en ultiem zitcomfort. Dit doordat de stoel beschikt over 5 motoren die ervoor zorgen dat de stoel in te stellen is als relaxstoel, kantelstoel en slaapstoel. De stoel is voorzien van wieltjes en is daardoor gemakkelijk rolbaar. Bij de sta-op functie is er uiteraard een blok stand. De elektrische lendesteun en verstelbare zitdiepte zorgen voor een perfecte ondersteuning van het lichaam. Dit in combinatie met de stoelverwarming maakt de Bourges de ideale relax fauteuil.De Bourges stoel is geheel naar eigen smaak samen te stellen. Om ervoor te zorgen dat u de juiste stoel kiest, kunt u de stoel eerst uitgebreid thuis testen.

De sta-op-stoel is verkrijgbaar met verschillende opties die samengesteld kunnen worden.

Tot wel 5 motoren

Relax/kantel/slaapstoel

Leverbaar in 1000 verschillende kleuren in stoffen of lederen

Rolbaar + blok stand bij sta op functie

Hoofdsteun handmatig of elektrisch verstelbaar

Elektrische lendensteun

Stoelverwarming mogelijk

Op accu verkrijgbaar

Geheel op maat te laat maken

Verstelbare zitdiepte

Tot wel 5 jaar garantie

Tot wel 180kg

Onze sta-op-stoelen worden uitsluitend en volledig op maat gemaakt. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. U heeft de mogelijkheid om uit meer dan 1000 kleuren te kiezen voor een sta-op-stoel naar keuze.

Het model Bourges is bij Meubelzorg verkrijgbaar als sta-op-stoel. Dit betekent dat de stoel naar achteren- en naar voren kan kantelen met behulp van de inwendige motoren. Het is een ideale functie voor als u rugklachten of andere lichamelijke klachten heeft, maar ook voor als u slecht ter been bent en daardoor moeite heeft met zitten of opstaan. Dankzij de sta-op-stoel Bourges kunt u dankzij de motoren van de stoel gemakkelijker gaan zitten in- en opstaan uit uw stoel.

Naast een sta-op-stoel is het model Bourges ook verkrijgbaar als heerlijke relaxstoel. Wanneer u een stevige wandeling heeft gemaakt of gewoon even wilt ontspannen na een drukke dag, is relaxstoel Bourges de ideale stoel voor u. U kunt even heerlijk achterover leunen met uw voeten omhoog om uw gehele lichaam te laten ontspannen. Dankzij de elektrisch verstelbare arm- en rugleuningen kan de relaxstoel Bourges volledig naar uw lichaam afgesteld worden. Ook is het mogelijk om de hoofdsteun te verstellen.

Bent u op zoek naar de beste stoel waarmee u makkelijk op staat en die uw lichaam optimaal ondersteunt wanneer u wilt relaxen? Dan is de Bourges sta-op-stoel de beste keuze voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier de prijslijstprijslijst van de verschillende modellen.Heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met ons via de mail, chat of telefonisch!

Reviews
5103 reviews