Nu ook op zondag geopend! Bel nu 085-0655292
Download brochure

Model Bourges

€1599,- v.a. €1099,-
Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
 • Model Bourges
 • Model Bourges
 • Model Bourges
 • Model Bourges
 • Model Bourges
 • Model Bourges
 • Model Bourges
 • Model Bourges
 • Model Bourges
 • Model Bourges
 • Model Bourges

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De Bourges sta-op-stoel is het broertje van de Lecci maar dan in een vaste variant. Eveneens een stoel met heel veel mogelijkheden en ultiem zitcomfort. Dit doordat de stoel uitgevoerd kan worden tot en met 5 motoren die ervoor zorgen dat de stoel in te stellen is als relaxstoel, kantelstoel en slaapstoel. De stoel is voorzien van wieltjes en is daardoor gemakkelijk rolbaar. Bij de sta-op functie is er uiteraard een blok stand. De elektrische lendesteun en verstelbare zitdiepte zorgen voor een perfecte ondersteuning van het lichaam. Dit in combinatie met de stoelverwarming maakt de Bourges de ideale relax fauteuil. De Bourges stoel is geheel naar eigen smaak samen te stellen. Om ervoor te zorgen dat u de juiste stoel kiest, kunt u de stoel eerst uitgebreid thuis testen.

De sta-op-stoel is verkrijgbaar met verschillende opties die samengesteld kunnen worden.

Tot wel 5 motoren

Relax/kantel/slaapstoel

Leverbaar in 1000 verschillende kleuren in stoffen of lederen

Rolbaar + blok stand bij sta op functie

Hoofdsteun handmatig of elektrisch verstelbaar

Elektrische lendensteun

Stoelverwarming mogelijk

Op accu verkrijgbaar

Geheel op maat te laat maken

Verstelbare zitdiepte

Tot wel 5 jaar garantie

Tot wel 180kg

Onze sta-op-stoelen worden uitsluitend en volledig op maat gemaakt. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. U heeft de mogelijkheid om uit meer dan 1000 kleuren te kiezen voor een sta-op-stoel naar keuze.

Het model Bourges is bij Meubelzorg verkrijgbaar als sta-op-stoel. Dit betekent dat de stoel naar achteren- en naar voren kan kantelen met behulp van de inwendige motoren. Het is een ideale functie voor als u rugklachten of andere lichamelijke klachten heeft, maar ook voor als u slecht ter been bent en daardoor moeite heeft met zitten of opstaan. Dankzij de sta-op-stoel Bourges kunt u dankzij de motoren van de stoel gemakkelijker gaan zitten in- en opstaan uit uw stoel.

Naast een sta-op-stoel is het model Bourges ook verkrijgbaar als heerlijke relaxstoel. Wanneer u een stevige wandeling heeft gemaakt of gewoon even wilt ontspannen na een drukke dag, is relaxstoel Bourges de ideale stoel voor u. U kunt even heerlijk achterover leunen met uw voeten omhoog om uw gehele lichaam te laten ontspannen. Dankzij de elektrisch verstelbare arm- en rugleuningen kan de relaxstoel Bourges volledig naar uw lichaam afgesteld worden. Ook is het mogelijk om de hoofdsteun te verstellen.

Bent u op zoek naar de beste stoel waarmee u makkelijk opstaat en die uw lichaam optimaal ondersteunt wanneer u wilt relaxen? Dan is de Bourges sta-op-stoel de beste keuze voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier de prijslijstprijslijst van de verschillende modellen. Heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met ons via de mail of telefonisch!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits