Tot wel 75% Voorraad voordeel op onze showroommodellen t/m 10 dec.
Download prijslijst

Model Brignoles

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • 36.-brignoles---standaard---basis.jpg
  • 36.-brignoles---standaard---blauw.jpg
  • 36.-brignoles---standaard---bordeaux.jpg
  • 36.-brignoles---standaard----bruin.jpg
  • 36.-brignoles---standaard---cognac.jpg
  • 36.-brignoles---standaard---geel.jpg
  • 36.-brignoles---standaard---groen.jpg
  • 36.-brignoles---standaard---rood.jpg
  • 36.-brignoles---standaard---zwart.jpg
  • 36.-brignoles---standaard---creme.jpg

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

Onze stoel model Brignoles staat bekend om ultra soft zitcomfort waarbij ook een luchtige uitstraling bij hoort. Voor de uitvoering van de stoel is er veel mogelijk en kunt u de stoel volledig op maat en naar eigen smaak laten uitvoeren. Van sta-op-stoel tot relaxstoel, alles is mogelijk. De keuze voor stof of leder kan de stoel helemaal af maken.

De relaxstoel model Brignoles is geheel op maat samen te stellen. Er zijn een aantal visuele effecten die geheel naar uw eigen smaak uitgekozen en ingericht kunnen worden, namelijk:

Kleuren: 1000 opties

Materialen: Stof en leder

Plateaus: 10 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of steunpoten

Comforrt: Ultra zacht zitcomfort

Hoofdsteun verstellen: Handmatig of elektrisch

De Brignoles stoel is compleet op maat samen te stellen. Zo zijn er naast alle uiterlijke kenmerken die naar persoonlijke voorkeur gekozen kunnen worden ook praktische eigenschappen die toegevoegd kunnen worden aan de stoel. Hieronder leest u de mogelijkheden:

De stoel model Brignoles is verkrijgbaar als sta-op-stoel. Dit betekent dat de stoel met behulp van motoren naar voor- en achteren kan kantelen. Dit is perfect voor mensen die slecht ter been zijn of rugklachten ervaren waardoor ze moeite hebben met zitten. Dankzij sta-op-stoel Julien kunt u met wat hulp gemakkelijker uit de stoel opstaan en in de stoel gaan zitten. Ook is het met de elektrische functie mogelijk om de stoel naar zijn originele positie terug te kantelen.

Naast een sta-op-stoel is model Brignoles ook verkrijgbaar als relaxstoel. Een relaxstoel is ideaal om de dag mee te beginnen of na een stevige wandeling of andere intensieve activiteit even heerlijk in achterover te hangen of de voeten wat rust te geven. Dankzij de elektrisch verstelbare arm- en rugleuningen, kan de relaxstoel Julien volledig naar uw lichaam ingesteld worden. Daarnaast is het mogelijk om de hoofdsteun handmatig of elektrisch te verstellen.

Heeft u behoefte aan een comfortabele stoel waarmee u gemakkelijk kan opstaan en zitten en eentje die uw lichaam optimaal ondersteunt? Dan is onze Brignoles relaxstoel of sta-op-stoel de beste keuze voor u. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bekijk dan hier onze prijslijst van de verschillende modellen. Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail, chat of telefonisch!

Reviews
6352 reviews