Uitverkoop: tot 75% korting wegens nieuwe collectie!
Download brochure

Model Winterthur Outlet

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • Model Winterthur Outlet
  • Model Winterthur Outlet
  • Model Winterthur Outlet
  • Model Winterthur Outlet
  • Model Winterthur Outlet
  • Model Winterthur Outlet
  • Model Winterthur Outlet
  • Model Winterthur Outlet
  • Model Winterthur Outlet
  • Model Winterthur Outlet

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

Bent u op zoek naar een echt pronkstuk voor in uw woonkamer die ook nog eens ultiem zitcomfort biedt? Dan is deze relaxstoel Winterthur echt iets voor u. Deze stoel is verkrijgbaar in zowel stof als leder waarbij u keuze heeft uit maar liefst 1000 kleuren en verder is dit model uitvoerbaar tot en met 5 motoren. Met behulp van deze motoren kunt u de stoel zo instellen dat deze uw lichaam optimaal ondersteunt. Heeft u de juiste stoel gevonden? Dan kunt u deze eerst uitgebreid thuis uittesten.

Kleuren: 1000 opties

Materialen: Stof en leder

Plateaus: 15 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of steunpoten

Stoelverwarming: Optioneel

Hoofdsteun verstellen: Handmatig of elektrisch

Het model Winterthur is het zusje van de Royan. Met de fraaie armleuning heeft de relaxstoel van Winterhur een elegante uitstraling.

Deze stoel biedt al het comfort van een echt fauteuil met de gemakken van een sta-op-stoel. Door de 5 motoren die in deze stoel verwerkt zijn is deze stoel van alle gemakken voorzien. Zo kan de stoel naar voor kantelen wat er voor zorgt dat opstaan een stuk gemakkelijker gaat. Eveneens zorgt dit ervoor dat u eenvoudiger in de stoel kunt gaan zitten.

Na een lange dag even bijkomen met een boek in deze relaxfauteuils ? Of met de voeten omhoog voor de tv? Dat is allemaal mogelijk met deze relaxfauteuil. Door middel van de motoren in deze stoel zijn zowel de arm-, hoofd- als de rugleuning volledig naar eigen wens in te stellen. Op deze manier ondersteunt deze stoel uw lichaam altijd precies waar nodig.

Ultiem ontspannen in deze relaxfauteuil terwijl u kunt genieten van een massage? Dat is met deze massagestoel Winterthur geen enkel probleem. Met de afstandsbediening kunt u eenvoudig een massage aanzetten waarna uw spieren volledig tot rust kunnen komen. Ervaart u ergens spanning in uw lichaam? Na een massage is uw volledige lichaam weer ontspannen.

Bent u op zoek naar de perfecte stoel die moeiteloos zitten en opstaan mogelijk maakt? Dan is de Winterthur relaxfauteuil de ideale optie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier de prijslijst van de verschillende modellen. Heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met ons via de mail of telefonisch. We helpen u graag verder!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Frans
Nederlands
Frans
Opslaan