Uitverkoop: tot 75% korting wegens nieuwe collectie!
Download brochure

Marbella bank

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • Marbella bank
  • Marbella bank

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De Marbella is het schoolvoorbeeld van hoe techniek samensmelt met design, met een van stand verstelbare, tevens inklapbare, hoofdsteun welke subtiel weggewerkt is in het ontwerp van deze prachtige bank. Met een ergonomisch ontworpen rugleuning voor een comfortabel gezonde zitervaring en zijn moderne uitstraling is de Marbella zeker een aanwinst in uw huiskamer.

De bank staat mooi van de grond en is met antraciet of RVS poten uit te rusten. Wilt u een bank met uitschuifbare zitting of uitklapbare voetensteun? Heeft u graag een gefixeerde récamière of toch graag liever een andere zithoogte? Dat hoeft u niet verder te zoeken dan deze bank!

Kleuren: 1000 opties

Materialen: Stof en leder

Hoofdsteun verstellen: Handmatig of elektrisch (afhankelijk van de uitvoering)

Hardheden: Zacht, medium of hard

U heeft de keuze voor een vast model, of een samenstelling met verstelbare rugleuning, voetenklep en/of hoofdsteun; gaat u voor handmatig of elektrisch?

Ook de Marbella kan met een staop-functie worden vervaardigd, die vrijwel onzichtbaar weggewerkt is in het design van het bankstel, voor gebruiksgemak ongeacht uw situatie zonder af te doen aan het stilistische ontwerp.

Voordat u een nieuwe relaxbank kiest, heeft u de mogelijkheid om de bank te testen in één van onze vele showrooms. Als de Marbella u goed bevalt dan kunt u dit model direct bestellen bij onze adviseur. Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op per mail of telefonisch. We helpen u graag verder!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Frans
Nederlands
Frans
Opslaan