Uitverkoop: tot 75% korting wegens nieuwe collectie!
Download brochure

Vasles bank

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • Vasles bank
  • Vasles bank

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

Ontdek de Vasles relaxbank van Meubelzorg, een eigentijdse klassieker met een harmonieus design en een ergonomisch gevormde rugleuning voor ultiem zitcomfort. Deze bank is verkrijgbaar in diverse combinaties aan zitelementen en afmetingen, en biedt een keuze uit maar liefst 1000 verschillende kleuren. Ervaar luxe op maat met de Vasles bank, uw perfecte aanvulling voor elke woonruimte.

Onze relaxbanken kunnen naar wensen samengesteld worden. Voor ieder wat wils. Op deze manier zorgen wij voor het ultieme zitcomfort.

Kleuren: 1000 opties

Materialen: Stof en leder

Zithoogtes in cm: 45 of 48

Poten: Aluminium of kunststof

Opties: Manual en/of elektrisch

Twee soorten armleuningen: tot de grond (standaard) of van de grond op hoekpootjes (metaal gesatineerd nikkel (standaard) of zwart mat).
Extra optie mogelijk voor opklapbare armleuningen

Een relaxbank helpt u te ontspannen en kan stress verlagend werken. Daarnaast is de Vasles de geschikte bank om pijnklachten te minderen aan bijvoorbeeld uw nek, schouders of rug. U kunt bij deze bank verschillende opties kiezen om zo het meest comfort te halen uit uw relaxbank.

Voordat u een nieuwe relaxbank kiest, heeft u de mogelijkheid om de bank te testen in één van onze vele showrooms. Als de Vasles u goed bevalt dan kunt u dit model direct bestellen bij onze adviseur. Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op per mail of telefonisch. We helpen u graag verder!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Frans
Nederlands
Frans
Opslaan