Uitverkoop: tot 75% korting wegens nieuwe collectie!
Download brochure

Sourdeval bank

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • Sourdeval bank

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

Dit model beschikt over talloze combinatiemogelijkheden, welke u middels het combineren van losse elementen tot een modulair bankstel samen kunt stellen die precies naar uw wens is. Dit in combinatie met de hoge rugleuning en goede ondersteuning in de lenden zorgen voor optimaal comfort bij het relaxen. Ook kunt u – naast ons brede scala aan kleurstellingen, soorten stof en leder – kiezen voor een houten afwerking van het zijpaneel en de poten onder de bank.

Verder is de Sourdeval te produceren als vast bankstel, maar ook als handmatig en elektrisch verstelbare variant, waaronder met een in hoogte verstelbare hoofdsteun, of een récamiére om languit te genieten. U kunt zelf beslissen welke hardheid zitvulling u in de bank wilt hebben, of gaat u voor een externe accu voor gebruiksgemak?

Er zijn tot wel 1000 kleurstellingen beschikbaar waarmee uw bank kan worden uitgerust, voor ieders smaak wat wils.

Betreft de bekleding, wilt u de unieke uitstraling van een vrijwel onbewerkt natuurproduct of kiest u voor gemak in het onderhoud? Het kan allemaal.

Externe accu: Optioneel

Hoofdsteun verstellen: Handmatig of elektrisch (afhankelijk van de uitvoering)

Hardheden: Zacht, medium of hard

De Sourdeval is zowel verkrijgbaar met handmatige relaxfunctie(s) als elektrische uitvoeringen; denk aan een in hoogte en van stand verstelbare hoofdsteun, een kantelfunctie voor optimale bloedsomloop, of een verstelbare récamiére om languit te genieten. Zo heeft u zelf in de hand hoe u wilt relaxen.

Deze bank is tevens met een staop-functie in een of meerdere elementen te produceren, voor goede ondersteuning bij het veilig in- en uitstappen.

Voordat u een nieuwe relaxbank kiest, heeft u de mogelijkheid om de bank te testen in één van onze vele showrooms. Als de Sourdeval u goed bevalt dan kunt u dit model direct bestellen bij onze adviseur. Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op per mail of telefonisch. We helpen u graag verder!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Frans
Nederlands
Frans
Opslaan