Profiteer nu: tot 50% korting op woonsets!
Download brochure

De top-3 voordelen van een sta-op-stoel voor senioren

Comfort

Bent u op zoek naar een comfortabele en praktische zitoplossing die u helpt om gemakkelijker op te staan? Dan is een sta-op-stoel van Meubelzorg misschien wel precies wat u zoekt. Deze stoelen bieden tal van voordelen voor senioren en mensen met mobiliteitsproblemen. In deze blogpost zetten we de top-3 voordelen voor u op een rij. 

1. Gemakkelijk en veilig opstaan 

Het grootste voordeel van een sta-op-stoel is dat deze u helpt om gemakkelijk en veilig op te staan. Dankzij het sta-op-mechanisme komt de stoel omhoog en kantelt deze licht naar voren. Hierdoor hoeft u minder kracht te zetten en belast u uw spieren en gewrichten minder. Dit vermindert de kans op vallen en blessures. Zo kunt u comfortabel gaan zitten en weer opstaan, zonder hulp van anderen. 

De sta-op-stoelen van Meubelzorg zijn voorzien van een gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Met één druk op de knop bedient u het sta-op-mechanisme. De stoel stopt automatisch in de juiste positie om veilig op te staan. Wanneer u de sta-op-functie van de stoel gebruikt, wordt de stoel vergrendeld en kan deze niet meer draaien. 

2. Optimaal comfort en ondersteuning 

Naast het gebruiksgemak bieden de sta-op-stoelen van Meubelzorg ook optimaal zitcomfort en ondersteuning. De ergonomisch gevormde zitting en rugleuning sluiten perfect aan op uw lichaam. De zachte, maar stabiele vulling biedt langdurig zitcomfort en voorkomt doorzitten. Zo kunt u heerlijk ontspannen tv-kijken, lezen of een dutje doen. 

Alle sta-op-stoelen worden op maat voor u gemaakt, afgestemd op uw zithoogte en zitdiepte. Ook kunt u kiezen voor verschillende functionaliteiten en de hoeveelheid motoren. Hiermee stelt u de stoel volledig af op uw lichaam en persoonlijke voorkeuren. Zo geniet u altijd van een comfortabele zithouding.  

3. Stijlvol en duurzaam design 

Sta-op-stoelen hebben vaak een wat oubollig en ziekenhuisachtig imago. Maar de sta-op-stoelen van Meubelzorg bewijzen dat functioneel en stijlvol prima samengaan. De stoelen hebben een modern en eigentijds design dat past in ieder interieur. U heeft keuze uit diverse uitvoeringen, kleuren en bekledingsmaterialen. 

Bovendien zijn de sta-op-stoelen van Meubelzorg gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Het stevige frame garandeert optimale stabiliteit en veiligheid. De bekledingsstoffen zijn slijtvast en eenvoudig te reinigen. Zo heeft u jarenlang plezier van uw sta-op-stoel. 

Ervaar het gemak en comfort zelf 

Bent u overtuigd van de voordelen van een sta-op-stoel? Bij Meubelzorg vindt u een ruim assortiment sta-op-stoelen van Duitse kwaliteit. Kom langs in één van onze showrooms en ervaar het gemak en comfort zelf. Onze deskundige adviseurs helpen u graag bij het vinden van de perfecte sta-op-stoel die voldoet aan uw wensen en behoeften. Ook kunt u kiezen voor een thuisdemonstratie zodat u onze stoelen in uw eigen huis gratis kunt uitproberen. Onze adviseurs kunnen u dan een vrijblijvend advies geven. 

Weet u niet welke stoel het beste bij u past? Daarvoor hebben we een keuzehulp ontwikkeld. Onze keuzehulp geeft inzicht in welke stoel het beste bij u past. 

Publicatiedatum: 07-10-2024
Auteur: Tyler Tabois

Altijd een relaxstoel, een bank of een sta-op stoel die bij je past

Specialist in optimaal zitcomfort

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Frans
Nederlands
Frans
Opslaan