Gratis proefzitten
bij u aan huis

  • Verschillende stoelen bij u thuis
  • Bespreken en opmeten
  • Uitleg over de opties & functies
  • Ergonomisch erkende adviseurs

En dat binnen 24 uur bij u thuis! Geheel vrijblijvend en gratis.

Vraag een demonstratie aan huis aan
Maak een privé winkelafspraak

FAUTEUILS
AL VANAF
€ 695,00
PROFITEER NU →

  • garantie tot 10 jaar
  • direct leverbaar
  • laagste prijsgarantie
  • hoge kwaliteit
  • gratis proefzitten bij u thuis

Onze bestverkochte sta-op-stoelen

Elke sta-op stoel is geheel op maat te leveren, met gasveer, sta-op-motoren, 1 motor of tot 5 motoren, vele uitvoeringen mogelijk in leuning, rug, voet, draai, vast en uiteraard vele stoffen en leer mogelijk!

Magnifique

Meer informatie

Sublime

Meer informatie

Lourdes

Meer informatie

Saint Tropez

Meer informatie

Utsökt

Meer informatie

Brignoles

Meer informatie

Formidable

Meer informatie

Pignans

Meer informatie

Varages

Meer informatie

Sta-op stoelen van Meubelzorg

Is uw interieur aan vernieuwing toe? Meubelzorg heeft een ruim assortiment aan sta-op stoelen, zodat er altijd een geschikte stoel is voor uw woonruimte. Zoekt u een moderne, modieuze, tijdloze of een hele andere stoelen? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij helpen u vrijblijvend aan de ideale stoel.

Sta-op stoelen modellen

Wij hebben verschillende modellen stoelen voor u beschikbaar in leer en stof. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stoel met een handige draaipoot of een model op wieltjes. Het door u gewenste model sta-op stoel kunnen we leveren met tot wel 5 motoren en tot wel 3 verschillende soorten arm en rugleuningen.

Sta-op stoel op maat

Om te garanderen dat de door u gekozen sta-op stoel perfect aansluit op uw behoeftes en lichaam maken wij al onze sta-op stoelen volledig voor u op maat. Op basis van uw ideale zithoogte, zitdiepte, neksteun, zithoek, zitbreedte, hoofdsteun en juiste ondersteuning van de wervelkolom ontwikkelen wij uw perfecte stoel.

Design sta-op stoel

Tegenwoordig zijn sta-op stoelen beschikbaar in alle stijlen, zodat ze perfect passen binnen uw interieur. Kies bijvoorbeeld voor een stoel met een moderne uitstraling of een sta-op stoel in landelijke stijl.

Sta-op stoel kopen

Bent u benieuwd naar onze modellen? Wij komen gratis bij u langs voor een demonstratie, zodat u heerlijk thuis kan proefzitten in onze stoelen. Bij u thuis kunnen wij u de juiste sta-op-stoel aanmeten. Vraag een gratis demonstratie aan, kom langs in de winkel, stuur een mailtje info@meubelzorg.nl of bel ons 085 065 5292 en u wordt direct geholpen.