Profiteer nu: tot 50% korting op woonsets!
Download brochure

Kwaliteit uit Duitsland

Comfort

Meubelzorg verkoopt veel meer dan relaxstoelen en relaxbanken. Onze in Duitsland geproduceerde stoelen en banken blinken uit in kwaliteit en zitcomfort. En omdat we 100% overtuigd zijn van onze kwaliteitsproducten, bieden we ook nog eens tot 5 jaar garantie. Nieuwsgierig? Bel ons maar. Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar!  

Voetbal en Duitsland mag dan geen combinatie zijn waar we dol op zijn. Maar als het gaat om kwaliteit, gaan we graag bij onze zuiderburen te rade. Dat hebben we ook bij Meubelzorg gedaan. Onze relaxstoelen- en banken zijn met uiterste precisie geproduceerd, bestaan uit hoogwaardige materialen en getuigen van groot vakmanschap. Al onze producten worden met de hand gemaakt. Duits vakmanschap. Al onze stoelen en banken worden namelijk in Duitsland geproduceerd. De kwaliteit, duurzaamheid en comfortabele afwerking maken deze stoelen tot een duurzame investering om heel lang van te genieten. Ze zijn stuk voor stuk op maat gemaakt en voldoen in elk opzicht aan de hoogste kwaliteitseisen. Dus zodra u heeft gekozen welke stoel u het fijnst vindt zitten, gaan onze deskundige Duitse meubelmakers aan de slag om er een pronkstuk van te maken. Met veel oog voor detail en grote deskundigheid wordt er vervolgens een echt stukje Duitse kwaliteit afgeleverd. Bij Meubelzorg kunt u kiezen uit allerlei verschillende stoffen en kleuren waardoor elk meubelstuk ook nog eens uniek wordt. Verder meten wij onze klanten persoonlijk in, waardoor wij zeker weten dat u goed zit! We denken bij Meubelzorg altijd mee aan slimme oplossingen om het zo comfortabel mogelijk voor u te kunnen maken. De nummer 1 in comfort zijn we niet voor niets, althans dat zeggen onze klanten ook. 

 

We bieden u een garantie tot 5 jaar

We zijn trots op onze meubelen en dat steken we niet onder stoelen of banken! En veel gebruikers zijn het met ons eens. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat onze relaxstoelen met een score van 4.2 uit 5 als zeer comfortabel worden beoordeeld. En omdat we als nummer 1 ook echt overtuigd zijn van de toegevoegde waarde van onze hoogwaardige meubelen, bieden we u een garantie tot maar liefst 5 jaar. Bij Meubelzorg zijn wij zo zeker van onze kwalitatieve en hoogwaardige meubels dat we deze garantie kunnen verlenen.  

 

Klantenservice is altijd beschikbaar

Bij Meubelzorg zijn we pas tevreden als ook onze klanten 100% happy zijn. Service is voor ons dan ook iets wat we heel serieus nemen. Heeft u vragen? Twijfels? Of mocht er - ondanks het vakwerk en de zorgvuldige afwerking -  toch een keer iets mis zijn met uw stoel of bank, dan kunt u altijd bij ons terecht. We beschikken over een klantendienst die 24/7 voor u klaar staat en altijd met u mee denkt.

Publicatiedatum: 19-09-2024
Auteur: Tyler Tabois

Altijd een relaxstoel, een bank of een sta-op stoel die bij je past

Specialist in optimaal zitcomfort

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Frans
Nederlands
Frans
Opslaan