Profiteer nu: tot 50% korting op woonsets!
Download brochure

Ontdek het geheim van ultiem zitcomfort

Comfort

Bent u op zoek naar de ultieme zitervaring? Een comfortabele stoel waar u heerlijk in kunt ontspannen en tot rust kunt komen? Bij Meubelzorg begrijpen we dat als geen ander. Daarom bieden wij relaxstoelen aan met diverse functionaliteiten die uw zitcomfort naar een hoger niveau tillen. Ontdek welke mogelijkheden onze stoelen u kunnen bieden. 

Zelf uw ideale zithouding bepalen 

Met onze relaxstoelen bepaalt u zelf in welke stand u het lekkerst zit. Of u nu handmatig of elektrisch de stand wilt verstellen, alles is mogelijk. Zo vindt u altijd een houding waarin u zich prettig en ontspannen voelt. Neem plaats en ervaar het comfort. 
Bekijk hier ons aanbod relaxstoelen. 

Geniet van aangename verwarming 

Heeft u het snel koud? Maak het dan extra comfortabel met de verwarmingsfuncties in onze relaxstoelen. De gelijkmatig verdeelde, directe warmte in uw rug zorgt voor een weldadige verlichting van klachten zoals spierpijn, krampen, reuma of artritis. De warmte laat uw spieren ontspannen en biedt een heerlijk, ontspannen gevoel. 

Laat u verwennen met een massage 

Wilt u maximaal ontspannen, in welke houding u ook zit? Kies dan voor een relaxstoel met massagefunctie. Met maar liefst 8 verschillende massageprogramma's ervaart u de weldaad van een massage. Het stimuleert de bloedsomloop, activeert lymfevaten om afvalstoffen af te voeren en verbetert uw concentratie en slaap. Gun uzelf dat momentje van pure ontspanning.
Bekijk hier ons aanbod massagestoelen. 

Eenvoudig opladen met Easy-Click™ 

Heeft u minder kracht in uw handen of last van een tremor? Dan is een stekker in het stopcontact steken soms een hele uitdaging. Speciaal daarvoor hebben we de Easy-click™ functie. Dankzij de magneet klikt de stekker zichzelf vast aan de stoel. Opladen was nog nooit zo simpel! 

Verbeter uw bloedsomloop met Heart-Balance™ 

Last van dikke voeten en enkels door vochtophoping? De unieke Heart-Balance™ functie in onze relaxstoelen kan helpen. Hiermee kantelt de stoel zodat uw voeten op gelijke hoogte met uw hart komen. Deze horizontale houding stimuleert een betere bloedcirculatie, waardoor vocht beter wordt afgevoerd. Uw voeten en benen komen zo tot rust. 

Sta moeiteloos op met sta-op hulp 

Opstaan uit uw stoel is niet altijd even makkelijk als u kampt met fysieke ongemakken zoals knie- of heupproblemen, verminderde spierkracht of gewrichtspijn. De sta-op functionaliteit in onze relaxstoelen helpt u hierbij. De stoel komt langzaam omhoog, zodat u zich weer vrij kunt bewegen, zonder overbelasting van armen en schouders. 
Bekijk hier ons aanbod sta-op-stoelen.

 
Kortom, met de diverse functionaliteiten in onze relaxstoelen ervaart u ultiem zitcomfort, afgestemd op uw persoonlijke behoeften en wensen. Van een heerlijke massage tot sta-op hulp, bij Meubelzorg vindt u dé relaxstoel die u in staat stelt optimaal te ontspannen. Kom langs in één van onze winkels of plan een gratis thuisdemonstratie en ervaar zelf het verschil!

Publicatiedatum: 19-09-2024
Auteur: Tyler Tabois

Altijd een relaxstoel, een bank of een sta-op stoel die bij je past

Specialist in optimaal zitcomfort

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Frans
Nederlands
Frans
Opslaan