Totale leegverkoop: uitverkoop tot 75% wegens nieuwe collectie!
Download brochure

Technologische innovaties kunnen uw leven makkelijker maken

Dagelijks leven & thuis

De wereld van technologie verandert snel, en dat biedt veel kansen om uw leven thuis makkelijker en comfortabeler te maken. Van slimme apparaten die u helpen met uw gezondheid tot technologieën die het dagelijkse leven net iets aangenamer maken.

De technologische ontwikkelingen van vandaag maken het leven thuis voor 65-plussers niet alleen gemakkelijker, maar ook veiliger en leuker. Of u nu uw gezondheid wilt monitoren, uw huis comfortabeler wilt maken, of gewoon wilt genieten van wat ontspanning, er is voor ieder wat wils. Door gebruik te maken van deze innovaties kunt u langer zelfstandig blijven wonen en optimaal genieten van uw thuis.

Medische hulpmiddelen

Waarschijnlijk vindt ook u uw gezondheid het allerbelangrijkst? Gelukkig zijn er steeds meer technologieën die u helpen om gewoon lekker vanuit huis te monitoren of alles nog oké is. Hier een paar voorbeelden:

Slimme Medicijndispensers

Uw medicijnen op het juiste tijdstip innemen is belangrijk. Maar het kan soms lastig zijn om dit bij te houden. Slimme medicijndispensers herinneren u eraan wanneer het tijd is om uw medicatie in te nemen. Ze kunnen zelfs een signaal sturen naar een familielid of verzorger als een dosis wordt gemist. Dit geeft zowel u als uw naasten gemoedsrust.

Draagbare Gezondheidsmonitors

Wearables zoals slimme horloges kunnen uw hartslag, bloeddruk en andere vitale functies meten. Deze apparaten kunnen u ook waarschuwen bij afwijkingen, en de gegevens kunnen eenvoudig gedeeld worden met uw huisarts. Dit maakt het gemakkelijker om uw gezondheid in de gaten te houden, zonder dat u vaker naar de dokter hoeft.

Telemedicine

Met telemedicine kunt u via een videobelverbinding contact houden met uw huisarts of specialist. Dit bespaart u de moeite van reizen naar het ziekenhuis of de praktijk. Voor veel eenvoudige consulten is dit een handige en tijdbesparende oplossing.

Comfortabel Wonen met Slimme Technologie

Naast medische toepassingen zijn er ook veel technologieën die uw dagelijkse leven comfortabeler kunnen maken.

Slimme Verlichting

Slimme verlichting kan worden ingesteld om automatisch aan te gaan als u een kamer in- en uitloopt. U kunt de lichten dimmen of veranderen van kleur met een simpele spraakopdracht of via een app. Dit is niet alleen handig, maar kan ook helpen om energie te besparen.

Slimme Thermostaten

Een slimme thermostaat leert uw routine kennen en past de temperatuur in huis automatisch aan. U kunt de temperatuur regelen via uw smartphone, zelfs als u niet thuis bent. Dit zorgt voor een comfortabeler huis en kan ook helpen om op verwarmingskosten te besparen.

Spraakgestuurde Assistenten

Spraakgestuurde assistenten zoals Amazon Alexa of Google Assistant kunnen een breed scala aan taken uitvoeren. Ze kunnen u herinneren aan afspraken, muziek afspelen, het weerbericht geven, of zelfs lichten en andere slimme apparaten in uw huis bedienen. Dit maakt het leven een stuk gemakkelijker, vooral als u minder mobiel bent.

Robotstofzuiger

Een robotstofzuiger neemt het vervelende karwei van stofzuigen van u over. Deze slimme apparaten kunnen zelfstandig door het huis navigeren en zorgen ervoor dat uw vloeren schoon blijven, zonder dat u iets hoeft te doen.

Technologie voor meer veiligheid in huis

Veiligheid is een belangrijk aspect van comfortabel wonen, en ook hier kan technologie een grote rol spelen.

Slimme Deurbel

Een slimme deurbel met een camera laat u zien wie er voor de deur staat, zelfs als u niet thuis bent. U kunt via uw smartphone met de persoon aan de deur praten en beslissen of u de deur wilt openen. Dit verhoogt uw gevoel van veiligheid.

Valdetectiesystemen

Valdetectiesystemen kunnen een val in huis detecteren en automatisch hulp inschakelen. Sommige systemen werken met draagbare sensoren, terwijl andere geïntegreerd zijn in de vloeren van uw huis. Deze technologie zorgt ervoor dat u snel hulp krijgt als er iets misgaat.

Beveiligingscamera’s

Beveiligingscamera’s rondom het huis kunnen een oogje in het zeil houden en u waarschuwen bij verdachte activiteiten. Dit geeft extra gemoedsrust, vooral als u alleen woont.

Altijd een relaxstoel, een bank of een sta-op stoel die bij je past

Specialist in optimaal zitcomfort

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Frans
Nederlands
Frans
Opslaan