Tot wel 75% korting! Wegens succes verlengd! Actie geldig t/m 8 okt..
Download prijslijst

Algemeen

Sta op stoel, relax fauteuil, waar en wanneer kopen?

Sta op stoel, relax fauteuil, waar en wanneer kopen?
Bij Meubelzorg krijgt u de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs, en ook direct geleverd. Geen lange wacht tijden! Zit uw sta op stoel of relax fauteuil er niet bij? Dan leveren wij die binnen 3 dagen na!

Bij Meubelzorg staat Zorg met een Hoofdletter geschreven, wij willen u in de watten leggen en dat lukt ons altijd. de klant is immers Koning. u heeft altijd gelijk, soms denken we we van niet, maar toch geven wij u gelijk. Stoel niet goed of een klacht. wij ruilen de stoel om voor een nieuwe. Dat is Meubelzorg, zorg tot in de puntjes.

Demonstratie aan huis
Proef zitten lekker bij u thuis, geen drukke winkel met opdringerige verkopers die u de duurste stoel willen verkopen. Nee, op uw gemak thuis zelf uitzoeken, samen met uw man/vrouw of kinderen zodat u de juiste keuze maakt. Weet u het nog niet, geen probleem, wij kunnen elke stoel voor u na bestellen en binnen 3 dagen leveren.

U heeft direct een fauteuil nodig?, dan regelen wij een leenstoel. Kortom alles is mogelijk. Alles om zorg over uw meubel gemakkelijk te maken. Dat zijn wij, zorgzaam!

U wilt zorgeloos zitten, op staan en relaxen met uw Sta op stoel en of Relax Fauteuil. Dat kan als u er zelf maar geen om kijken naar heeft. Dat doen wij wel. Zorg nodig voor uw meubel? Eén mailtje of belletje en wij zijn er voor u, binnen 24 uur, waar dan ook in Nederland.

Meubelzorg, Zorg voor U en uw meubels!

Altijd een relaxfauteuil, -bank of sta-op-stoel die bij u past

Specialist in optimaal zitcomfort