Maandag Tweede Pinksterdag alle winkels geopend van 09:00 uur tot en met 17:00 uur. Bij iedere aankoop een mobiele airco cadeau!*
Download prijslijst

Algemeen

Super snel een sta op stoel met relax en zorg stand binnen 3 dagen geleverd

U zoekt nu direct een sta op stoel, dat kan via Meubelzorg. Wij leveren ook uit voorraad en verkopen stoelen geheel op uw maat. U hoeft niet naar de winkel, elke demonstratie bus heeft altijd 7 soorten en maten sta op stoelen bij zich. niet alleen voor demonstratie, maar ook voor directe levering. zit uw kleur of maat er niet bij dan leveren wij alsnog uit voorraad binnen 3 dagen!

Snelheid is essentieel in de zorg en wij van Meubelzorg weten dat als geen ander. Het is een ramp indien u niet meer fatsoenlijk uit uw stoel kunt komen en daarbij niet meer de vrijheid hebt om u zelf te redden.

U wil zolang mogelijk, of te wel u moet zolang mogelijk zelfstandig blijven wonen. want de zorg potten zijn leeg. U dient voor u zelf te gaan zorgen. de kosten hiervoor zijn vaak schandalig hoog, wij van Meubelzorg weten dat maar al te goed. daarom hebben wij ook een verhuur mogelijkheid, vanaf 40 euro per maand een heerlijke relax fauteuil met sta op lift in leer of stof.

Altijd een relaxfauteuil, -bank of sta-op-stoel die bij u past

Specialist in optimaal zitcomfort