Maandag Tweede Pinksterdag alle winkels geopend van 09:00 uur tot en met 17:00 uur. Bij iedere aankoop een mobiele airco cadeau!*
Download prijslijst
03---lifestyle---set-a---sublime--.jpg
naamloos-6.png

Massagestoelen
al vanaf €695,-

Ontdek alle opties en geniet van pure kwaliteit!

Massagestoelen van Meubelzorg

Wilt u het ultieme comfort en ontspanning ervaren bij u thuis? Dan kan een massagestoel de oplossing zijn voor u. Een massagestoel ontspant de spieren en werkt stress verminderend. Als u last heeft van uw nek, schouders of rug kan deze stoel ook verlichting bieden. Een massagestoel kan een positief effect hebben op de nek en schouders. Daarnaast vermindert het rugklachten en druk op wervel- en tussenwervelschijven.

Gebruik massagestoel

De kracht van een massagestoel is het regelmatig gebruiken van de stoel. Regelmatig gebruik zorgt voor een betere doorbloeding, minder spanning in de spieren en daarmee voor minder stress.

Keuze voor de geschikte stoel

Het is belangrijk dat u een stoel neemt die perfect aansluit op uw behoeftes. Onze stoelen hebben ontelbaar veel opties, tot 8 verschillende massage programma’s en 5 verschillende massage technieken. Hierdoor heeft u altijd de perfecte stoel om volledig te kunnen ontspannen. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze voor uw stoel.

Design massagestoel

Tegenwoordig zijn deze stoelen beschikbaar in alle stijlen, zodat ze perfect passen binnen uw interieur. Kies bijvoorbeeld voor een moderne uitstraling of een stoel in landelijke stijl. Hierdoor past de stoel altijd bij uw smaak, maar vooral bij uw interieur.

Massagestoel kopen

Bent u benieuwd naar onze modellen? Wij komen gratis bij u langs voor een demonstratie, zodat u heerlijk thuis kan proefzitten. Bij u thuis kunnen wij u de juiste lengte en breedte aanmeten. Vraag een gratis demonstratie aan, kom langs in de winkel, stuur een mailtje info@meubelzorg.nl of bel ons 085 065 5292 en u wordt direct geholpen.