Nu ook op zondag geopend! Bel nu 085-0655292
Download brochure

Model Rhone

€1399,- v.a. €899,-
Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • Model Rhone
  • Model Rhone
  • Model Rhone
  • Model Rhone
  • Model Rhone
  • Model Rhone
  • Model Rhone
  • Model Rhone
  • Model Rhone

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De relaxfauteuil model Rhone is een stijlvol model met een strakke robuuste uitstraling. Dit model kan uitgevoerd worden tot en met 5 motoren die ervoor zorgen dat de armleuningen, rugleuning en de voetenleuning los van elkaar ingesteld kunnen worden. Hierdoor ondersteunt deze relaxstoel altijd precies waar uw lichaam dit nodig heeft. Verder zorgt deze sta-op-stoel ervoor dat u gemakkelijk in- en uit de stoel kunt komen. De Rhone heeft tal van mogelijkheden en is dus volledig naar wens samen te stellen. Zo kunt u uit 1000 verschillende kleuren in stof en leder kiezen.

Kleuren: 1000 opties

Materialen: Stof en leder

Plateaus: 15 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of steunpoten

Stoelverwarming: optioneel

USB-aansluiting: Optioneel

Hoofdsteun verstellen: handmatig of elektrisch

Hardheden: Soft, Medium en Hard

Een mooie, strakke en robuuste kantelstoel met de juiste armleuningen waardoor u voortreffelijk zit.

Model Rhone is beschikbaar als een sta-op-stoel. Met deze functie wordt in- en uitstappen een stuk gemakkelijker. Door middel van de 5 motoren in de stoel kantelt de stoel iets naar voor waardoor u gemakkelijker uit de stoel kunt opstaan. Ook bij het zitten zorgt deze functie dat u zich niet in de stoel hoeft laten vallen, maar dat u rustig kunt gaan zitten waarna de stoel weer terug naar zijn originele positie kantelt.

Op ieder moment van de dag kunnen ontspannen met deze relaxstoel. Deze stoel kunt u door de elektrische motoren volledig zelf aanpassen. Zo zijn de arm-, hoofd- en rugleuning zo in te stellen dat ze u precies ondersteunen waar dit nodig is. Laat de fauteuil volledig op maat maken, zo kiest u altijd voor een stoel die perfect past bij zowel uw lichaam als bij uw woning.

Ultiem tot rust komen met de relaxstoel Rhone. Deze stoel is namelijk verkrijgbaar met massagefunctie. Wanneer u plaats neemt in de massagestoel kunt u, met een simpele druk op de knop, genieten van een heerlijke massage. De uitkomst wanneer u wilt ontspannen maar ook zeker wanneer u lichamelijke klachten ervaart. Door uw lichaam dagelijks te laten masseren zal de druk verlichten, waardoor u minder last heeft van klachten

Om ervoor te zorgen dat u de juiste relaxstoel kiest, kunt u de fauteuil eerst uitgebreid thuis testen middels onze gratis en geheel vrijblijvende thuisdemonstratie. Als de Rhone u goed bevalt dan kunt u dit model direct bestellen bij onze adviseur. Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail of telefonisch. We helpen u graag verder!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits