Tot wel 75% Voorraad voordeel op onze showroommodellen t/m 10 dec.
Download prijslijst

Model Rhone

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • 40.-rhone---standaard---basis.jpg
  • 40.-rhone---standaard---blauw.jpg
  • 40.-rhone---standaard---bordeaux.jpg
  • 40.-rhone---standaard---bruin.jpg
  • 40.-rhone---standaard---cognac.jpg
  • 40.-rhone---standaard---geel.jpg
  • 40.-rhone---standaard---rood.jpg
  • 40.-rhone---standaard---zwart.jpg
  • 40.-rhone---standaard---creme.jpg

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De relaxfauteuil model Rhone is een stijlvol model met een strakke robuuste uitstraling. De lederen stoel is voorzien van 5 motoren die ervoor zorgen dat de armleuningen, rugleuning en de voeten leuning los van elkaar ingesteld kunnen worden. Hierdoor ondersteunt deze relaxstoel altijd precies waar uw lichaam dit nodig heeft. Verder zorgt deze sta-op-stoel ervoor dat u gemakkelijk in en uit de stoel kunt komen. Deze stoel met tal van mogelijkheden kunt u volledig naar wens samenstellen. Niet alleen kan de fauteuil in verschillende modellen of maten geleverd worden, u heeft daarnaast de keuze om uit 1000 verschillende kleuren te kiezen.

Kleuren: 1000 opties

Materialen: Stof en leder

Plateaus: 15 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of steunpoten

Stoelverwarming: optioneel

USB-aansluiting: Optioneel

Hoofdsteun verstellen: handmatig of elektrisch

Hardheden: Soft, Medium en Hard

Een mooie, strakke en robuuste kantelstoel met de juiste armleuningen waardoor u voortreffelijk zit.

Model Rhone is beschikbaar als een sta-op-stoel. Met deze functie wordt in- en uitstappen een stuk gemakkelijker. Door middel van de 5 motoren in de stoel kantelt de stoel iets naar voor waardoor u gemakkelijker uit de stoel kunt opstaan. Ook bij het zitten zorgt deze functie dat u zich niet in de stoel hoeft laten vallen, maar dat u rustig kunt gaan zitten waarna de stoel weer terug naar zijn originele positie kantelt.

Op ieder moment van de dag kunnen ontspannen met deze relaxstoel. Deze stoel, kunt u door de elektrische motoren, volledig zelf aanpassen. Zo zijn de arm-, hoofd- en rugleuning zo in te stellen dat ze u precies ondersteunen waar dit nodig is. Laat de fauteuil volledig op maat maken, zo kiest u altijd voor een stoel die perfect past bij zowel uw lichaam als bij uw woning.

Ultiem tot rust komen met de relaxstoel Rhone. Deze stoel is namelijk verkrijgbaar met massagefunctie. Wanneer u plaats neemt in de massagestoel kunt u, met een simpele druk op de knop, genieten van een heerlijke massage. De uitkomst wanneer u wilt ontspannen maar ook zeker wanneer u lichamelijke klachten ervaart. Door uw lichaam dagelijks te laten masseren zal de druk verlichten, waardoor u minder last heeft van klachten

Om ervoor te zorgen dat u de juiste relaxfauteuil kiest, kunt u de stoel eerst uitgebreid thuis testen. Bent u tevreden na deze gratis proefperiode? Dan kunt u daarna de Rhone relaxfauteuil kopen. Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail, chat of telefonisch!

Reviews
6352 reviews