Kies uw Vaderdag korting en zit klaar voor Vaderdag!
Download brochure

Model Engelberg

€1399,- v.a. €899,-
Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • Model Engelberg
  • Model Engelberg
  • Model Engelberg
  • Model Engelberg
  • Model Engelberg
  • Model Engelberg
  • Model Engelberg
  • Model Engelberg
  • Model Engelberg
  • Model Engelberg

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De sta-op-fauteuil Model Engelberg is een uniek model met een mooie uitstraling. Deze sta-op-stoel straalt veel luxe en comfort uit. Deze relaxfauteuil kunt u volledig naar wens personaliseren, waardoor u ruime keuze heeft in kleur, stof, afmetingen en andere features. Ontdek het Engelberg model bij Meubelzorg!

Bij het kiezen van uw eigen sta-op fauteuil model Engelberg, kunt u veel elementen naar eigen wens aanpassen. Denk aan de praktische elementen maar ook aan de uiterlijke elementen. Zo kunt u bij de stoelen kiezen uit vier verschillende soorten rugleuningen en kunt u uit verschillende opties kiezen voor de armleuningen. Zo is de relaxfauteuil niet alleen naar uw smaak, maar ook nog eens perfect voor u op maat!

Het model de Engelberg staat bekend als de stoel waarbij alles mogelijk is. Door de horizontale rug zal de fauteuil ook de juiste comfort bieden in de rug.

Ons model Engelberg heeft de optie om als sta-op-stoel gekocht te worden. Opsta stoelen zijn ideaal wanneer u problemen heeft met het opstaan uit een zittende houding. De sta-op-functie in de stoel zorgt ervoor dat u zonder hulp van derden of verdere complicaties kunt opstaan.

Ervaart u stress of heeft u pijnklachten aan het lichaam? Dan kunnen wij zeker de Engelberg aanraden als relaxfauteuil. Relaxstoelen zijn ideaal voor diegenen die verlichting kunnen gebruiken, zowel fysiek als mentaal. Maak een keuze uit de verschillende hardheden en u zult zeker weten dat u de variant heeft die het beste bij de wensen van uw lichaam passen.

Het is ook mogelijk om de Engelberg met massagefunctie te bestellen. Een massagestoel is ideaal wanneer u gespannen spieren heeft. Door de massagestand kunnen pijnlijke drukpunten in uw lichaam verlichten en zult u zich meer uitgerust voelen. De lendensteun elektrisch verstelbaar.

Voordat u een nieuwe sta-op-stoel kiest, heeft u de mogelijkheid om de stoel bij u thuis te testen. Als de Engelberg u goed bevalt dan kunt u dit model direct bestellen bij onze adviseur. Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail of telefonisch. We helpen u graag verder!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits
Opslaan