Uitverkoop: tot 75% korting wegens nieuwe collectie!
Download brochure

Comfort

Betaalbare relaxfauteuil: ​comfortabel onderuit zakken voor een vriendelijke prijs

​​Heerlijk onderuit zakken in uw eigen relaxstoel​ klinkt goed, toch?​ ​Met een stoel ​die u bij thuiskomst ​meteen​​ ​uitnodigt om plaats te nemen. ​En als​ het even kan wel ​een stoel​​ die van een vriendelijk prijskaartje is voorzien. U vraagt, wij draaien.​ We hebben namelijk een geschikte stoel voor elke portemonnee.​ ​​ 
 
​​​​Wat bedoelen we met een 'betaalbare relaxstoel'?​ 

​​Als u gaat voor het ultieme ergonomisch verantwoorde zitcomfort, dan gaat u voor een relaxfauteuil. ​En nee, dan doelen wij niet op ​het stoffige, ouderwetse ​model dat vroeger een prominente plek in oma's interieur had. Niet voor niets is dit type stoel de laatste jaren ​steeds ​populairder geworden. Tegenwoordig kunt u ​uw relaxstoel ​volledig zelf samenstellen. U bepaalt ​dus ​zelf welke comfortopties u erop wilt en hoe de ​stoel ​eruit mag zien. 

Over 'betaalba​ar​' gesproken. Natuurlijk begrijpen wij dat dit ​voor iedereen anders ligt:​ wat voor de één een betaalbare relaxstoel is, is er voor de ander eentje in de categorie 'prijzig.' Toch durven wij te ​beweren ​dat ​u in ​onze collectie ​veel ​prijsvriendelijk​e stoelen zult vinden. ​​     ​ 

Als u toch nog verder wilt kijken, Meubelzorg biedt een outlet. Hier vindt u topkwaliteit meubels tegen ​nog ​scherpe​re​ prijzen. Kies uit ons uitgebreide aanbod van moderne en klassieke ontwerpen, stuk voor stuk gemaakt met vakmanschap en duurzaamheid in het achterhoofd. 

Hoe wordt de prijs van een relaxstoel bepaald? 

Naast dat wij de laagste prijsgarantie garanderen, heeft u zelf ook een flinke vinger in de pap als het om de prijs van een relaxfauteuil gaat. Gaat u het liefst voor een eenvoudig instapmodel zonder veel technische poespas, dan kunt u al voor €595,- klaar zijn. Is een model dat van elektrisch verstelbare voetsteun tot ergonomische rugleuning is voorzien meer uw ding, dan bent u automatisch meer kwijt. ​Eigenlijk is het heel simpel: hoe meer technische snufjes u toevoegt, ​des te hoger het prijskaartje zal zijn. Op deze manier kunt u uw eigen (betaalbare) relaxstoel zelf samenstellen en heeft u zelf invloed op het uiteindelijke bedrag. 

Nog even terug naar hoe het kan dat onze ​stoel​ al voor €595,- te koop is. Bij Meubelzorg ​houden​ wij de productie volledig in eigen hand. Dit betekent geen hoge kostenposten voor vervoer of tussenkomst van extra partijen. U stelt uw eigen betaalbare relaxstoel samen met één van onze experts​. Daarna maakt​, ons fabrieksteam uw meubelstuk volledig op maat. Wij hebben en houden de touwtjes het liefst in eigen hand. 

​​Verminderde mobiliteit?

Merkt u dat uw mobiliteit afneemt? Dan is een sta-op stoel of relaxfauteuil zeker het overwegen waard. Bij Meubelzorg begrijpen we dat het kiezen van de perfecte stoel soms best lastig kan zijn. Daarom staan onze experts voor u klaar om u persoonlijk te begeleiden en al uw vragen te beantwoorden. 

Wij nemen graag de tijd om samen met u te kijken naar uw specifieke wensen en behoeften. Welke functionaliteiten zijn voor u belangrijk? Heeft u extra ondersteuning nodig bij het opstaan en gaan zitten? Onze experts geven uitgebreid advies, zodat u zeker weet dat de stoel ​u ​optimaal comfort en veiligheid biedt. Het behoud van zelfstandigheid staat hierbij voorop. 

​​Kom gerust eens langs in één van onze Meubelzorg​-​winkels om de verschillende modellen zelf uit te proberen. Ervaar het comfort, de ​service ​en kwaliteit van onze ​relaxfauteuils. Wij helpen u graag op weg naar een stoel waar u nog jaren zorgeloos van kunt genieten. Want dát is waar Meubelzorg voor staat: het leveren van optimaal zitcomfort voor een vriendelijke prijs, met persoonlijke service en aandacht voor uw situatie. ​Heeft u nog vragen over onze betaalbare relaxstoelen of wilt u een afspraak maken om langs te komen in onze outlet in Geleen of Almere? Neem dan gerust met ons op. Wij staan voor u klaar! 

Altijd een relaxstoel, een bank of een sta-op stoel die bij je past

Specialist in optimaal zitcomfort

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Frans
Nederlands
Frans
Opslaan