Uitverkoop: tot 75% korting wegens nieuwe collectie!
Download brochure

Dagelijks leven & thuis

Dit zijn de hobby’s die u als senior vandaag nog kunt proberen

Met de leeftijd komen er helaas ook soms de bekende “PHPD”-kwalen kijken (Pijntje Hier Pijntje Daar). Heeft u bijvoorbeeld last van trillende handen, opgezwollen voeten, een slechte bloedcirculatie of reumatische klachten? Een sta-op-stoel kan namelijk wellicht verlichting bieden bij deze en nog veel meer medische kwalen. Lees hieronder welke stoelen bij elke kwaal kan verlichten.

Leeftijd is slechts een getal, en dat bewijst u elke dag! Als u 60+ bent en op zoek naar nieuwe avonturen, dan bent u hier aan het juiste adres. De wereld zit vol met spannende hobby's die wachten om ontdekt te worden. Het maakt niet uit of u iets totaal nieuws wilt proberen of een oude passie nieuw leven in wilt blazen, er is voor ieder wat wils. Laten we samen duiken in de wereld van de leukste en hipste hobby's die u als senior morgen nog kunt proberen! 

Creatief Uit de Hoek Komen 

Schilderen en Tekenen 

Kunst heeft geen leeftijdsgrens. Schilderen en tekenen zijn fantastische manieren om uw creatieve kant te verkennen. Of u nu kiest voor aquarel, olieverf, of gewoon potlood en papier, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien is het een heerlijke manier om te ontspannen en uw gedachten te verzetten. 

Fotografie 

Heeft u altijd al een passie gehad voor fotografie? Het is nooit te laat om deze hobby op te pikken. Met de technologie van vandaag is fotografie toegankelijker dan ooit. Begin met uw smartphone of investeer in een camera en ontdek de wereld door uw lens. Fotografie workshops speciaal voor senioren kunnen een geweldige plek zijn om te starten. 

Actief Blijven 

Yoga en Tai Chi 

Bewegen is belangrijk op elke leeftijd. Yoga en Tai Chi zijn perfecte voorbeelden van zachte bewegingsvormen die niet alleen goed zijn voor uw lichaam, maar ook voor uw geest. Deze activiteiten verbeteren uw flexibiliteit, balans en mentale welzijn. En het mooie is, u kunt beginnen op elk niveau! 

Altijd een relaxstoel, een bank of een sta-op stoel die bij je past

Specialist in optimaal zitcomfort

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Frans
Nederlands
Frans
Opslaan