Nu ook op zondag geopend! Bel nu 085-0655292
Download brochure

Dagelijks leven & thuis

Dit zijn de hobby’s die u als senior vandaag nog kunt proberen

Met de leeftijd komen er helaas ook soms de bekende “PHPD”-kwalen kijken (Pijntje Hier Pijntje Daar). Heeft u bijvoorbeeld last van trillende handen, opgezwollen voeten, een slechte bloedcirculatie of reumatische klachten? Een sta-op-stoel kan namelijk wellicht verlichting bieden bij deze en nog veel meer medische kwalen. Lees hieronder welke stoelen bij elke kwaal kan verlichten.

Leeftijd is slechts een getal, en dat bewijst u elke dag! Als u 60+ bent en op zoek naar nieuwe avonturen, dan bent u hier aan het juiste adres. De wereld zit vol met spannende hobby's die wachten om ontdekt te worden. Het maakt niet uit of u iets totaal nieuws wilt proberen of een oude passie nieuw leven in wilt blazen, er is voor ieder wat wils. Laten we samen duiken in de wereld van de leukste en hipste hobby's die u als senior morgen nog kunt proberen! 

Creatief Uit de Hoek Komen 

Schilderen en Tekenen 

Kunst heeft geen leeftijdsgrens. Schilderen en tekenen zijn fantastische manieren om uw creatieve kant te verkennen. Of u nu kiest voor aquarel, olieverf, of gewoon potlood en papier, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien is het een heerlijke manier om te ontspannen en uw gedachten te verzetten. 

Fotografie 

Heeft u altijd al een passie gehad voor fotografie? Het is nooit te laat om deze hobby op te pikken. Met de technologie van vandaag is fotografie toegankelijker dan ooit. Begin met uw smartphone of investeer in een camera en ontdek de wereld door uw lens. Fotografie workshops speciaal voor senioren kunnen een geweldige plek zijn om te starten. 

Actief Blijven 

Yoga en Tai Chi 

Bewegen is belangrijk op elke leeftijd. Yoga en Tai Chi zijn perfecte voorbeelden van zachte bewegingsvormen die niet alleen goed zijn voor uw lichaam, maar ook voor uw geest. Deze activiteiten verbeteren uw flexibiliteit, balans en mentale welzijn. En het mooie is, u kunt beginnen op elk niveau! 

Altijd een relaxstoel, een bank of een sta-op stoel die bij je past

Specialist in optimaal zitcomfort

Ongestoord verder lezen
Gerelateerde nieuwsberichten
Tuinieren op hogere leeftijd: handige tips om het makkelijker voor uzelf te maken

Dagelijks leven & thuis

Tuinieren op hogere leeftijd: handige tips om het makkelijker voor uzelf te maken

Tuinieren is een heerlijke activiteit die mensen van alle leeftijden samenbrengt. Het is een manier om in contact te blijven met de natuur, om te genieten van de frisse lucht en, niet te vergeten, om uw tuin te transformeren in een prachtige, vredige plek. Maar hoe blijft u genieten van tuinieren zonder dat het te belastend wordt? In dit artikel delen we enkele handige tips om het tuinieren makkelijker en aangenamer voor uzelf te maken. 

De mooiste stoffen en materialen met relaxfauteuils voor uw interieur

Dagelijks leven & thuis

De mooiste stoffen en materialen met relaxfauteuils voor uw interieur

Wij begrijpen het heel goed: een relaxfauteuil is misschien niet gelijk de mooiste stoel die u kunt kiezen. Toch spelen relaxfauteuils een belangrijke rol in het creëren van een veilige en comfortabele leefomgeving. En wij geloven dat u allebei mag verwachten; een elegante en mooie stoel die u het gemak en comfort biedt die bij uw leeftijd past. De keuze van stof en materiaal kan dan ook een wereld van verschil maken, niet alleen voor het zitcomfort maar ook voor de uitstraling van uw interieur. En gelukkig is er bij Meubelzorg een breed scala te kiezen, ook volgens de laatste trends.

Binnenkijken bij de familie ten Hove in Rijssen

Dagelijks leven & thuis

Binnenkijken bij de familie ten Hove in Rijssen

Binnenkijken bij … familie ten Hove (Anna en Albert) in Rijssen. Anna ten Hove: “In eerste instantie zei mijn man: nee hoor, zo’n stoel hoef ik niet, ik zit helemaal prima.” Ja, je zit wel goed, zei ik toen, maar je staat niet goed op! Hij heeft namelijk serieuze knieproblemen. Dan geeft zo’n stoel net het zetje dat hij nodig heeft!”

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits