Uitverkoop: tot 75% korting wegens nieuwe collectie!
Download brochure

Laatste nieuws

Een hartverwarmende samenwerking: Meubelzorg en Stichting Met je hart

Meubelzorg, aanbieder van comfortabele seniorenstoelen op maat, kondigt met trots een meerjarige samenwerking aan met Stichting Met je Hart. Deze stichting heeft als doel verbinding te creëren tussen generaties en eenzaamheid onder thuiswonende ouderen te verminderen door hen te verbinden met hun gemeenschap. 

"Bij Meubelzorg geloven we sterk in de kracht van gemeenschap en het belang van het maatschappelijke betrokkenheid," aldus Daan Corvers, CEO van Meubelzorg. "We zijn enthousiast om samen te werken met Stichting Met je Hart, een organisatie die zich inzet voor het creëren van verbinding tussen generaties en het doorbreken van sociale isolatie." 

Stichting Met je Hart organiseert maandelijks stamtafels voor groepjes ouderen, waar zij gezamenlijk kunnen genieten van eten, gesprekken en elkaars gezelschap. "De visie van Stichting Met je Hart is eenvoudig maar sterk. Wij geloven in die kracht van verbinding en ontmoetingen om eenzaamheid te doorbreken" zegt Corvers. "Het gaat niet alleen om het doorbreken van fysieke isolatie, maar vooral om het bieden van een gevoel van verbondenheid door het creëren van waardevolle ontmoetingen. Ook wij proberen op onze manier om het leven van onze klanten iets comfortabeler, fijner maar vaak ook gewoon draaglijker te maken. Zo lang mogelijk op een comfortabele manier zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen is een erg relevant onderwerp.” 

Als onderdeel van de samenwerking heeft Meubelzorg een stamtafel op het hoofdkantoor georganiseerd en zal Meubelzorg voortaan per verkochte stoel een donatie doen aan Stichting Met je Hart. "Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij heel belangrijk, zeker in daarom hebben wij ervoor gekozen daad bij het woord te voegen," aldus Corvers. Grappig detail: beide partijen hebben een 'hart’ in logo. 

Ook vrijwilliger worden?   

Stichting Met je hart is altijd op zoek naar ondernemende, enthousiaste vrijwilligers. Iedereen die nieuwe ervaringen wil opdoen, en met een klein gebaar veel impact wil maken, wordt uitgenodigd om contact op te nemen via info@stichtingmetjehart.nl.  

Voor meer informatie over de samenwerking tussen Meubelzorg en Stichting Met je Hart, kunt u contact opnemen via info@meubelzorg.nl of 085 065 5292. 

Altijd een relaxstoel, een bank of een sta-op stoel die bij je past

Specialist in optimaal zitcomfort

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Frans
Nederlands
Frans
Opslaan