Tot wel 75% korting! Wegens succes verlengd! Actie geldig t/m 8 okt..
Download prijslijst

Model Blaize

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • 28.-blaize---standaard---basis.jpg
  • 28.-blaize---standaard---bordeaux.jpg
  • 28.-blaize---standaard----bruin.jpg
  • 28.-blaize---standaard---cognac.jpg
  • 28.-blaize---standaard---donkerbruin.jpg
  • 28.-blaize---standaard---geel.jpg
  • 28.-blaize---standaard---groen.jpg
  • 28.-blaize---standaard---rood.jpg
  • 28.-blaize---standaard---zwart.jpg
  • 28.-blaize---standaard---creme.jpg

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De Blaize relaxfauteuil is een echt pronkstuk voor in de woonkamer. De relaxstoel heeft een hoge rugleuning en beklede armleuningen. Dit samen zorgt voor het perfecte comfort voor uw lichaam. U heeft de mogelijkheid om de stoel volledig naar uw eigen wensen in te stellen. Zo kunt u de rugleuning, armleuning en de voetleuning naar wens instellen. Hiernaast kunt de stoel visueel zelf samenstellen en is de sta-op-stoel verkrijgbaar in 1000 kleuren. De Meubelzorg sta-op-stoel is verkrijgbaar in drie hardheden: soft, medium en hard. Op deze manier vindt u altijd een stoel die perfect aansluit op uw lichaam. Om ervoor te zorgen dat u altijd de juiste stoel in huis hebt kunt u de relaxfauteuil eerst uitgebreid thuis testen.

De Blaize fauteuil is geheel naar uw persoonlijke wensen samen te stellen. Door het personaliseren van deze relaxstoel zal deze ideaal aansluiten op uw lichaam. Verschillende houtsoorten en de keuze uit 700 kleuren zorgen ervoor dat u altijd de stoel vindt die perfect in uw woonstijl past.

Kleuren: 1000 opties

Materialen: Stof en leder

Plateaus: 10 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of steunpoten

Stoelverwarming: Optioneel

Hoofdsteun verstellen: Handmatig of elektrisch

Hardheden: Soft, medium of hard

Model Jolie heeft een klassieke uitstraling en biedt goed comfort voor de rug.

Bent u op zoek naar een stoel waar u gemakkelijk in en uit kunt stappen? Dan is een sta-op-stoel van Meubelzorg de uitkomst. Door de ingebouwde elektromotoren kan de stoel langzaam naar voor kantelen waardoor u makkelijker de stoel uitkomt. Een sta-op-stoel geeft dus gemak en een tal van aanvullende relax opties.

De relaxstoel Blaize is een stoel waarin u volledig tot rust kunt komen. De relaxfauteuil, of relaxstoel is door de verstelbare arm- hoofd en rugleuning een stoel die in verschillende posities is te verstellen. Hierdoor krijgt uw lichaam een goede ondersteuning precies waar het nodig is.

U kunt deze stoel uitgebreid thuis testen en wij zorgen ervoor dat u altijd de stoel heeft die het beste bij u past. Bent u tevreden na de proefperiode? Dan kunt u de Blaize relaxfauteuil kopen. Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail, chat of telefonisch

Reviews
5722 reviews