Maandag Tweede Pinksterdag alle winkels geopend van 09:00 uur tot en met 17:00 uur. Bij iedere aankoop een mobiele airco cadeau!*
Download prijslijst

Model Davos

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • 1.-davos---standaard---geel.png
  • 1.-davos---standaard---blauw.png
  • 1.-davos---standaard---bordeaux.png
  • 1.-davos---standaard---cognac.png
  • 1.-davos---standaard---creme.png
  • 1.-davos---standaard---donker-bruin.png
  • 1.-davos---standaard---groen.png
  • 1.-davos---standaard---licht-bruin.png
  • 1.-davos---standaard---rood.png
  • 1.-davos---standaard---zwart.png

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De Davos relaxstoel is een charmante stoel met open armleuningen waarbij de armleuningen mee gaan als u de rug naar achter doet en altijd op de juiste plek met uw armen ligt. Deze stoel voorziet u in ultiem comfort door middel van de elektrisch verstelbare hoofd- en lendensteun en de keuze uit hardheden van de stoel. Hierbij kunt u kiezen uit soft, medium of hard. De sta-op-stoel is voorzien van 5 motoren die ervoor zorgen dat de stoel volledig naar uw wens is in te stellen en zo het lichaam ultiem ondersteunt. De stoel is geheel op maat te laten maken. Om ervoor te zorgen dat u de juiste stoel kiest, kunt u de stoel eerst uitgebreid thuis testen.

De Davos sta-op-stoel is zoals gezegd volledig op maat te laten maken. Hierbij kunt u zowel de technische aspecten als de creatieve aspecten van de relaxstoel naar wens invullen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een massagefunctie, USB aansluiting en de keuze om de stoel op accu te laten werken. Hiernaast is deze stoel verkrijgbaar in 1000 verschillende kleuren in zowel stof als leder. Al deze keuzes zorgen ervoor dat u altijd een sta-op-stoel vindt die perfect bij u aansluit. Wilt u de verschillende stoelen eens vergelijken? Bekijk hier eens de relaxstoel Davos.

Kleuren: 1000 opties

Materialen: Stof en leder

Plateus: 15 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of steunpoten

Stoelverwarming: Optioneel

USB-aansluiting: Optioneel

Hoofdsteun verstellen: Handmatig of elektrisch

Hardheden: Soft, medium of hard

Beweegbaar voor comfort: armleuningen

Een charmante stoel met open armleuningen, waarbij de armleuningen mee gaan als u de rug naar achter doet.

Bent u op zoek naar een sta-op-stoel? Dan bent u bij Meubelzorg aan het juiste adres. De stoel Davos is namelijk verkrijgbaar als sta-op-stoel. Een sta-op-stoel kan met behulp van inwendige motoren naar voor- en achteren kantelen. Deze functie is perfect voor als u slecht ter been bent en daardoor moeite heeft met zitten op- en opstaan uit een stoel. Dankzij sta-op-stoel Davos kunt u nu met meer gemak en hulp gaan zitten en opstaan uit uw stoel.

Naast een sta-op-stoel is model Davos ook verkrijgbaar als relaxstoel. Een relaxstoel is de ideale stoel om in te ontspannen na een drukke dag of intensieve wandeling/work out. Het is de perfecte stoel om even heerlijk achterover te leunen en uw voeten omhoog te doen om ze de rust te geven die ze nodig hebben. Met de verstelbare arm- en rugleuningen kan relaxstoel Davos volledig naar uw lichaam afgesteld worden zodat u zo comfortabel mogelijk kunt zitten. Ook is het mogelijk om de hoofdsteun te verstellen.

Bent u op zoek naar de beste stoel waarmee u gemakkelijk en zonder moeite in kunt gaan zitten en uit kunt gaan opstaan? Dan is de Davos relaxstoel de beste keuze voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier de prijslijstprijslijst van de verschillende modellen.Heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met ons via de mail, chat of telefonisch!

Reviews
5103 reviews