Maandag Tweede Pinksterdag alle winkels geopend van 09:00 uur tot en met 17:00 uur. Bij iedere aankoop een mobiele airco cadeau!*
Download prijslijst

Model Granada

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
 • 33.-granada---standaard---zwart.jpg
 • 33.-granada---standaard---bordeaux.jpg
 • 33.-granada---standaard---basis.jpg
 • 33.-granada---standaard---blauw.jpg
 • 33.-granada---standaard----bruin.jpg
 • 33.-granada---standaard---cognac.jpg
 • 33.-granada---detail-stof---bordeaux-cognac.jpg
 • 33.-granada---standaard---donkerbruin.jpg
 • 33.-granada---standaard----geel.jpg
 • 33.-granada---standaard---groen.jpg
 • 33.-granada---standaard---rood.jpg
 • 33.-granada---standaard---creme.jpg

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

Deze fauteuil Granada is de ultieme relaxstoel van Meubelzorg. De stoel straalt comfort uit met zijn hoge rugleuning met horizontale lijnen. Hiernaast straalt de stoel rust uit met het gebruik van staal in de armleuningen en de poot. De sta-op-stand zorgt er voor dat u moeiteloos de stoel uitkomt.Deze fauteuil Granada is volledig aan te passen naar uw persoonlijke wensen. Zo kunt u kiezen uit 3 soorten hout voor uw plateaus en heeft u de keuze uit wel 700 verschillende kleuren. De stoel is voorzien van 4 motoren die zorgen dat de rugleuning, voetleuning en armleuningen altijd in de optimale stand staan om uw lichaam te ondersteunen.De mogelijkheid om de stoel eerst uitgebreid thuis te testen zorgt ervoor dat u de altijd het juiste model kiest.Bij het personaliseren van de Granada fauteuil zijn de mogelijkheden enorm. Zo kunt u kiezen uit 3 verschillende rugleuningen, 3 verschillende armleuningen en zijn de plateaus verkrijgbaar in 3 verschillende houtsoorten. Heeft u een keuze gemaakt? Dan is het eindresultaat verkrijgbaar in 700 verschillende kleuren. U vindt dus altijd een relaxstoel die voldoet aan uw specifieke wensen.

Relaxstoel of sta op stoel

Kleuren: 1000 opties

Materialen: Stof en leder

Plateaus: 10 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of steunpoten

Stoelverwarming: Optioneel

Hoofdsteun verstellen: Handmatig of elektrisch

Hardheden: Soft, medium of hard

Beweegbaar voor comfort: armleuningen

De sta-op-stoel Granada is de perfecte keuze als u opzoek bent naar een stoel waar u gemakkelijk in en uit kunt stappen. Door de elektrische motoren die in de stoel zijn verwerkt heeft de stoel de functie om licht naar voor te kantelen waardoor u makkelijker uit de stoel kunt komen. Hiernaast zorgt het kantelen ervoor dat ook bij het instappen de stoel beter bereikbaar is.

Bent u op zoek naar een stoel waarin u echt kunt bijkomen? Deze relaxstoel Granada heeft de perfecte eigenschappen hiervoor. De elektrisch verstelbare arm- hoofd en rugleuning zorgen ervoor dat u de stoel zo in kunt stellen dat deze uw lichaam perfect ondersteunt waar nodig. Hiernaast zorgt ook de elektrisch verstelbare lendesteun ervoor dat uw rug extra ondersteunt wordt.

Deze functie zorgt ervoor dat u kunt genieten van een massage terwijl u ontspant in deze massagestoel. Eveneens is de lendensteun elektrisch verstelbaar wat zorgt voor de perfecte ondersteuning van uw lichaam. Met de massagestoel Granada komt u ultiem tot rust en heeft u het gemak van een sta-op-stoel waarmee u gemakkelijk in en uit de stoel kunt stappen.

Bent u tevreden na het uitgebreid testen? Dan kunt u de Granada sta-op-stoel kopen. Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail, chat of telefonisch!

Reviews
5103 reviews