Maandag Tweede Pinksterdag alle winkels geopend van 09:00 uur tot en met 17:00 uur. Bij iedere aankoop een mobiele airco cadeau!*
Download prijslijst

Model Julien

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
 • 05.-julien---standaard---blauw.jpg
 • 05.-julien---standaard---basis.jpg
 • 05.-julien---standaard---bordeaux.jpg
 • 05.-julien---standaard---bruin.jpg
 • 05.-julien---standaard---cognac.jpg
 • 05.-julien---standaard---donkerbruin.jpg
 • 05.-julien---standaard---geel.jpg
 • 05.-julien---standaard---mos-groen.jpg
 • 05.-julien---standaard---rood.jpg
 • 05.-julien---standaard---zwart.jpg
 • 05.-julien---standaard---creme.jpg

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

Onze Julien stoel is de vaste variant van zijn broer de Lyon. Wat de uitvoering van de stoel betreft is er veel mogelijk en is de stoel volledig op maat te maken. Van relaxstoel tot sta op stoel, alles is mogelijk. De keuze voor stof of leder zorgt voor een echte fauteuil om te relaxen.

Het model Julien relaxstoel is geheel op maat samen te stellen. Er zijn een aantal visuele effecten die geheel naar uw eigen smaak uitgekozen en ingericht kunnen worden, namelijk:

Kleuren: 1000 verschillende kleuren

Functies: Sta-op stand, relax stand en massagefuncties

Stoelverwarming: Mogelijkheid tot stoelverwarming

Materialen: Stof en leder

Hardheden: Soft, medium of harde kussens

Hoofdsteun: Handmatig of elektrisch verstelbaar

De Julien stoel is geheel op maat samen te stellen. Zo zijn er naast alle uiterlijke kenmerken die naar persoonlijke voorkeur gekozen kunnen worden ook praktische eigenschappen die toegevoegd kunnen worden aan de stoel.

De stoel model Julien is verkrijgbaar als sta-op-stoel. Dit betekent dat de stoel met behulp van motoren naar voor- en achteren kan kantelen. Dit is perfect voor mensen die slecht ter been zijn of rugklachten ervaren waardoor ze moeite hebben met zitten. Dankzij sta-op-stoel Julien kunt u met wat hulp gemakkelijker uit de stoel opstaan en in de stoel gaan zitten. Ook is het met de elektrische functie mogelijk om de stoel naar zijn originele positie terug te kantelen.

Naast een sta-op-stoel is model Julien ook verkrijgbaar als relaxstoel. Dit is ideaal om de dag mee te beginnen of na een stevige wandeling of andere intensieve activiteit even heerlijk in achterover te hangen of de voeten wat rust te geven. Dankzij de elektrisch verstelbare arm- en rugleuningen, kan de relaxstoel Julien volledig naar uw lichaam ingesteld worden. Daarnaast is het mogelijk om de hoofdsteun handmatig of elektrisch te verstellen.

Onze Julien stoel is tot slot verkrijgbaar als massagestoel. Dit is een fijne functie waar u niet alleen geld mee bespaard, maar u kunt ook genieten van een massage in het comfort van uw eigen woning. Door regelmatig gebruik te maken van een massagestoel, kunt u zorgen voor een betere doorbloeding van uw spieren en gewrichten. Hierdoor kunt u uw rug, nek en schouderklachten flink verminderen.

Bent u op zoek naar de beste stoel waarmee u makkelijk op staat en die uw lichaam optimaal ondersteunt wanneer u wilt relaxen? Dan is de Julien sta-op-stoel de beste keuze voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier de prijslijstprijslijst van de verschillende modellen.Heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met ons via de mail, chat of telefonisch!

Reviews
5103 reviews