Kies uw Vaderdag korting en zit klaar voor Vaderdag!
Download brochure

Model Lecci

€1499,- v.a. €999,-
Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
 • Model Lecci
 • Model Lecci
 • Model Lecci
 • Model Lecci
 • Model Lecci
 • Model Lecci
 • Model Lecci
 • Model Lecci
 • Model Lecci
 • Model Lecci
 • Model Lecci

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De sta-op-stoel Model Lecci is een comfortabel sta-op-stoel model die het juiste zitcomfort biedt. De sta-op-stoel is beschikbaar in de soft, medium en hard hardheden. Deze comfortabele sta-op-stoel straalt zowel rust als luxe uit en beschikt ook over een hoofdsteun dat handmatig of elektrisch verstelbaar is. Wij bieden de mogelijkheid voor het gratis proefzitten, zodat u de stoel bij u thuis kunt testen voordat u een nieuwe sta-op-stoel kiest. De fauteuil is in verschillende modellen en maten beschikbaar en daarbij komen ze ook nog eens in 700 verschillende kleuren.U kunt uw persoonlijke sta op fauteuil Model Lecci compleet zelf samenstellen. Het functionele en het uiterlijke gedeelte kunt u geheel naar eigen wens aanpassen. De Meubelzorg sta-op-stoel is verkrijgbaar in drie hardheden: soft medium en hard. U kunt bij de stoelen kiezen uit drie soorten hout en ook kunt u uit verschillende opties kiezen voor de rug- en armleuningen. Zo is de sta-op-fauteuil niet alleen naar uw smaak, maar ook nog eens perfect voor u op maat!

De sta-op-stoel is verkrijgbaar met verschillende opties die samengesteld kunnen worden.

Relaxstoel of sta op stoel

Leverbaar in 1000 verschillende kleuren in stof of leder

Geheel op maat te laten maken

Keuze in wel 10 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of steunpoten

Hardheden verkrijgbaar in Soft, Medium, Hard

Hoofdsteun handmatig of elektrisch verstelbaar

Onze sta-op-stoelen kunnen volledig op maat gemaakt worden. Op deze manier zorgen wij voor de ultieme comfort. U heeft de mogelijkheid om uit meer dan 700 kleuren te kiezen voor een sta-op-stoel naar keuze. Voor ieder wat wils.

Bent u op zoek naar een seniorenstoel met sta-op-functie? Dan is dit pronkstuk van Meubelzorg echt iets voor u. Deze sta-op-stoel beschikt over een elektrische motor waarmee de stoel kan kantelen. Op deze manier kunt u gemakkelijker en veiliger uit de stoel op te staan. Eveneens helpt deze functie u om gemakkelijker in de stoel te gaan zitten.

De Lecci stoel van Meubelzorg is een echte relaxfauteuil. Deze stoel is voorzien van 4 elektrische motoren die in het design van de stoel zijn weggewerkt. De motoren zorgen ervoor dat hoofd- arm- en rugleuning verstelbaar zijn waardoor deze relaxstoel uw lichaam optimaal ondersteunt. De perfecte keuze voor een stoel die echt wat extra biedt.

Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail of telefonisch!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits
Opslaan