Kies uw Vaderdag korting en zit klaar voor Vaderdag!
Download brochure

Model Lorient

€1499,- v.a. €999,-
Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • Model Lorient
  • Model Lorient
  • Model Lorient
  • Model Lorient
  • Model Lorient
  • Model Lorient
  • Model Lorient
  • Model Lorient
  • Model Lorient
  • Model Lorient

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De sta-op-stoel Model Lorient is een heerlijk, compacte relaxstoel met een tijdloos model. Deze opsta stoel biedt daarbij ook nog eens een goed zitcomfort. U kunt model Lorient bij u thuis gratis testen voordat u de sta-op-stoel koopt. Lorient is in verschillende modellen en maten beschikbaar en daarbij komt ze ook nog eens in 1000 verschillende kleurenopties.

Stel uw persoonlijke sta-op-fauteuil Model Lorient zelf samen. Zowel het functionele gedeelte als het uiterlijk zijn geheel naar eigen wens aan te passen. Zo is de sta-op-fauteuil niet alleen naar uw smaak, maar ook nog eens perfect voor u op maat!

Kleuren: 1000 opties

Materialen: Stof of leder

Plateaus: 10 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of steunpoten

Hardheden: Soft, medium of hard

Hoofdsteun: handmatig verstelbaar

Een heerlijke compacte en tijdloos relaxstoel, die ook nog is een goed zitcomfort biedt.

Het Lorient model is op maat te bestellen waardoor u de mogelijkheid heeft om er een opsta stoel van te maken. Een sta-op-stoel helpt u om moeiteloos uit de stoel te komen, zonder verdere hulp. Door de uitgebreide personalisatiemogelijkheden, is de Lorient altijd ergonomisch en voldoet het aan de wensen van uw lichaam.

Het is ook mogelijk om model Lorient als een relaxstoel te kopen. Relaxfauteuils zijn ideaal wanneer u pijnklachten ervaart aan uw lichaam of last heeft van stress. Door de opties in verschillende hardheden, weet u zeker dat u een variant heeft die bij u past.

Bent u benieuwd geworden naar de Lorient? Maak dan snel gebruik van een gratis en vrijblijvende thuisdemonstratie waarbij u in uw eigen huis kunt proefzitten in bijvoorbeeld de Lorient. Wanneer u na het gratis proefzitten overtuigd bent van de kwaliteit en comfort kunt u de Lorient relaxfauteuil bestellen bij onze adviseur. Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail of telefonisch: we helpen u graag verder!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits
Opslaan