Tot wel 75% Voorraad voordeel op onze showroommodellen t/m 10 dec.
Download prijslijst

Model Luzern

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • 42.-luzern---standaard---basis.jpg
  • 42.-luzern---standaard---blauw.jpg
  • 42.-luzern---standaard---bordeaux.jpg
  • 42.-luzern---standaard---bruin.jpg
  • 42.-luzern---standaard---cognac.jpg
  • 42.-luzern---standaard---geel.jpg
  • 42.-luzern---standaard---groen.jpg
  • 42.-luzern---standaard---rood.jpg
  • 42.-luzern---standaard---zwart.jpg
  • 42.-luzern---standaard---creme.jpg

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De sta-op-stoel Model Luzern is een herkenbare stoel door de mooie slanke armleuningen en zachte- maar ondersteunende rugkussens. Bij Meubelzorg is alles mogelijk, zo ook met de Luzern sta-op-stoel. Voordat u een nieuwe sta-op-stoel kiest, heeft u de mogelijkheid om de stoel bij u thuis te testen. Niet alleen kan de fauteuil in verschillende modellen of maten geleverd worden, u heeft daarnaast de keuze om uit 1000 verschillende kleuren te kiezen.Bij het kiezen van uw eigen sta-op-fauteuil Model Luzern, kunt u veel elementen naar eigen wens aanpassen. Denk aan de praktische elementen maar ook aan de uiterlijke elementen. Zo kunt u bij de stoelen kiezen uit vier verschillende soorten rugleuningen en kunt u uit verschillende opties kiezen voor de armleuningen. Zo is de sta op fauteuil niet alleen naar uw smaak, maar ook nog eens perfect voor u op maat!

De sta-op-stoel is verkrijgbaar met verschillende opties die samengesteld kunnen worden.

Kleuren: 1000 opties

Materialen: Stof en leder

Plateus: 15 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of steunpoten

Stoelverwarming: Optioneel

USB-aansluiting: Optioneel

Hoofdsteun verstellen: Handmatig of elektrisch

Hardheden: Soft, medium of hard

Beweegbaar voor comfort: armleuningen

Het model Luzern is bij Meubelzorg verkrijgbaar als sta-op-stoel, wat inhoudt dat de stoel dankzij de inwendige motoren naar voor- en achteren kan kantelen. Deze functie is ideaal voor als u slecht ter been bent of rugklachten ervaart waardoor u moeite heeft met zitten of opstaan. Dankzij sta-op-stoel Luzern kunt u nu gemakkelijker met behulp van de motoren gaan zitten en opstaan uit uw stoel.

Naast een sta-op-stoel is model Luzern ook verkrijgbaar als relaxstoel. Een relaxstoel is de ideale stoel om in te ontspannen na een drukke dag of intensieve wandeling/work out. Het is de perfecte stoel om even heerlijk achterover te leunen en uw voeten omhoog te doen om ze de rust te geven die ze nodig hebben. Met de verstelbare arm- en rugleuningen kan relaxstoel Luzern volledig naar uw lichaam afgesteld worden zodat u zo comfortabel mogelijk kunt zitten. Ook is het mogelijk om de hoofdsteun te verstellen.

Tot slot is de stoel Luzern verkrijgbaar als massagestoel. Naast dat u een heerlijke massage kunt krijgen in het gemak van uw eigen woning, kunt u ook flink wat geld besparen met deze functie. Door regelmatig een massagestoel te gebruiken kunt u zorgen voor een betere doorbloeding van de spieren die dit nodig hebben. Hiermee kunt u uw rug- nek- en schouderklachten verminderen.

Bent u op zoek naar de beste stoel waarmee u gemakkelijk en zonder moeite in kunt gaan zitten en uit kunt gaan opstaan? Dan is de Luzern relaxstoel de beste keuze voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier de prijslijstprijslijst van de verschillende modellen.Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail, chat of telefonisch!

Reviews
6352 reviews