Tot wel 75% Voorraad voordeel op onze showroommodellen t/m 10 dec.
Download prijslijst

Model Lyon

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • 03.-lyon---standaard---basis.jpg
  • 03.-lyon---standaard---blauw.jpg
  • 03.-lyon---standaard---bordeaux.jpg
  • 03.-lyon---standaard---bruin.jpg
  • 03.-lyon---standaard---cognac.jpg
  • 03.-lyon---standaard---donkerbruin.jpg
  • 03.-lyon---standaard----geel.jpg
  • 03.-lyon---standaard---rood.jpg
  • 03.-lyon---standaard---zwart.jpg
  • 03.-lyon---standaard---creme.jpg

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De relaxfauteuil model Lyon is een stijlvol model met tal van mogelijkheden om de stoel helemaal naar uw wensen aan te passen. Niet alleen kan de relaxstoel in verschillende modellen of maten geleverd worden, u heeft daarnaast de keuze om uit 1000 verschillende kleuren te kiezen.

Bij het kiezen van uw eigen relaxfauteuil model Lyon, kunt u zowel het praktische als het uiterlijke gedeelte geheel naar eigen wens aanpassen. Zo kunt u bij de stoelen kiezen uit drie verschillende soorten rugleuningen en kunt u uit verschillende opties kiezen voor de armleuningen. Zo is de sta-op-stoel niet alleen naar uw smaak, maar ook nog eens perfect voor u op maat!

Kleuren: 1000 opties

Materialen: Stof en leder

Plateaus: 15 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of steunpoten

Stoelverwarming: Optioneel

USB-aansluiting: Optioneel

Hoofdsteun verstellen: Handmatig of elektrisch

Hardheden: Soft, medium of hard

Stijlvol model met heel veel mogelijkheden en meerdere keuzes om de relaxfauteuil helemaal naar uw wensen aan te passen.

Model Lyon kunt u bestellen als sta-op-stoel. Een opsta stoel is ideaal wanneer u moeite heeft met opstaan. Lyon is op maat te bestellen waardoor u altijd gegarandeerd bent van zitcomfort die past bij de wensen van uw lichaam.

Model Lyon kunt u ook bestellen als relaxstoel. Relaxfauteuils zijn geschikt wanneer u stress of pijnklachten ervaart. Door de verschillende opties in hardheden weet u zeker dat de stoel comfort biedt, zodat u goed kunt ontspannen.

Model Lyon beschikt over een massagefunctie, waardoor u dit model als massagestoel kunt bestellen. De massagefunctie helpt u te ontspannen na een drukke dag en verlicht daarmee de drukpunten in het lichaam. De lendensteun is elektrisch verstelbaar.

Voordat u een nieuwe relaxstoel kiest, heeft u de mogelijkheid om de stoel bij u thuis te testen. Als u tevreden bent, kunt u de Lyon relaxfauteuil kopen. Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail, chat of telefonisch!

Reviews
6352 reviews