Kies uw Vaderdag korting en zit klaar voor Vaderdag!
Download brochure

Model Marseille

€2657,- v.a. €2157,-
Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
 • Model Marseille
 • Model Marseille
 • Model Marseille
 • Model Marseille
 • Model Marseille
 • Model Marseille
 • Model Marseille
 • Model Marseille
 • Model Marseille
 • Model Marseille
 • Model Marseille

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De Marseille relaxfauteuil is het pronkstuk in de woonkamer die direct comfort uitstraalt. Met de stevige rugleuning en de armleuningen die doorlopen tot de onderkant van de stoel, ondersteunt deze stoel het hele lichaam. De lederen stoel is voorzien van 4 motoren die ervoor zorgen dat de armleuningen, rugleuning en de voeten leuning los van elkaar versteld kunnen worden. Zo sluit deze perfect aan bij ieder lichaam. Deze sta-op-stoel is aan de onderkant voorzien van wieltjes wat zorgt voor het gemakkelijk verplaatsen door de woning heen. De stoel is in verschillende varianten verkrijgbaar.

De Marseille opsta stoel is compleet naar eigen wens samen te stellen. Dit geldt zowel voor het functionele deel als voor het creatieve deel van de stoel. Zo vindt u altijd een stoel die perfect past bij uw eigen woonstijl. Hiernaast zijn de 4 plateaus verkrijgbaar in 3 verschillende houtsoorten.

Kleuren: 1000 opties

Materialen: Stof en leder

Poten: Rolbaar + blokstand bij sta-op functie

Stoelverwarming: Optioneel

Hoofdsteun verstellen: Handmatig of elektrisch

Een elegant design en voor alle luxe voorzien van een slaapfunctie tot wel een sta-op functie.

Model Marseille is beschikbaar als een sta-op-stoel. Een opsta stoel is ideaal wanneer u moeite heeft met opstaan uit een zittende houding. Door de kantelfunctie zult u geen complicaties ervaren en zal hulp van anderen niet meer nodig zijn. Door de verschillende personalisatiemogelijkheden, past model Marseille altijd bij de wensen van uw lichaam.

Ons model Marseille is ook te bestellen als een relaxfauteuil. Een relaxstoel is zeer geschikt wanneer u stress ervaart of pijnklachten aan uw lichaam. Laat de fauteuil volledig op maat maken, zodat u thuis op een ergonomische manier volledig kunt ontspannen. Heeft u het vaak koud? Bij de Marseille is stoelverwarming optioneel.

Het is ook mogelijk om model Marseille met massagefunctie aan te schaffen. Een massagestoel is perfect wanneer pijnlijke drukpunten aan het lichaam ervaart. Door uw lichaam dagelijks te laten masseren zal de druk verlichten, waardoor u minder last heeft van klachten.

Om ervoor te zorgen dat u de juiste relaxstoel kiest, kunt u de stoel eerst uitgebreid thuis testen middels onze gratis en geheel vrijblijvende thuisdemonstratie. Als de Marseille u goed bevalt dan kunt u dit model direct bestellen bij onze adviseur. Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail of telefonisch. We helpen u graag verder!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits
Opslaan