Tot wel 75% Voorraad voordeel op onze showroommodellen t/m 10 dec.
Download prijslijst

Model Nangis

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • 02.-nangis---standaard---basis.jpg
  • 02.-nangis---standaard---bordeaux.jpg
  • 02.-nangis---standaard---bruin.jpg
  • 02.-nangis---standaard---cognac.jpg
  • 02.-nangis---standaard---donkerbruin.jpg
  • 02.-nangis---standaard----geel.jpg
  • 02.-nangis---standaard---groen.jpg
  • 02.-nangis---standaard---rood.jpg
  • 02.-nangis---standaard---zwart.jpg
  • 02.-nangis---standaard---creme.jpg

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De relaxstoel model Nangis is een relaxfauteuil met een tijdloos design wat in elke woonkamer past. De Nangis sta-op-fauteuil is in verschillende modellen en maten beschikbaar en daarbij komt ze ook nog eens in 1000 verschillende kleuren.

U kunt uw persoonlijke sta-op-fauteuil Model Nangis zelf samenstellen. Het functionele gedeelte, maar ook het uiterlijk zijn geheel naar eigen wens aan te passen. Zo is de sta-op-fauteuil niet alleen naar uw smaak, maar ook nog eens perfect voor u op maat!

Kleuren: 1000 opties

Materialen: Stof en leder

Plateaus: 10 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of steunpoten

Stoelverwarming: Optioneel

USB-aansluiting: Optioneel

Hoofdsteun verstellen: Handmatig of elektrisch

Hardheden: Soft, medium of hard

Beweegbaar voor comfort: armleuningen

Heerlijke comfort stoel wat past in elke woonkamer. Een prachtig tijdloos model.

De sta-op-stoel Nangis is ideaal indien u gemakkelijk wilt kunnen opstaan na een tijdje gezeten te hebben. De plateaus maken het opstaan nog makkelijker en door de verschillende opties aan kleur en materiaal past het ook nog eens in elke woonkamer.

De relaxstoel Nangis biedt comfortabel zitten op een nieuw niveau aan. De beweegbare armleuningen zorgen voor het ultieme genot tijdens het zitten. Pas de stoel helemaal naar uw eigen wens aan om het zitcomfort perfect te maken!

De massagestoel Nangis is naast de sta-op functie ook uit te rusten met een massagefunctie. Hierbij is ook de lendensteun elektrisch verstelbaar, waardoor u bij last van uw onderrug een extra steun kunt krijgen dat ook nog eens aan te passen is aan uw zithouding.

Wij bieden de mogelijkheid voor het gratis proefzitten, zodat u de stoel bij u thuis kunt testen voordat u een nieuwe relaxfauteuil kiest. Wanneer u tevreden bent, kunt u de Nangis relaxstoel kopen. Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail, chat of telefonisch!

Reviews
6352 reviews